Vijesti / Grad Čakovec
Grad Čakovec
DONOSIMO PROGRAM Provedite subotu na Adventu u gradu Zrinskih
Stjepan Hranilović

EVO ŠTO VAS OČEKUJE

DONOSIMO PROGRAM Provedite subotu na Adventu u gradu Zrinskih

Donosimo program treće adventske subote na Adventu u gradu Zrinskih

Od 9 do 20 sati na rasporedu je Adventski sajam u Adventskoj kući na Trgu republike, a tamo od 10 do 17 sati slijedi ljuto predbožićno zagrijavanje uz degustaciju ljutih papričica OPG-a Preložnjak.

Na Trgu republike i u Ulici kralja Tomislava od 9 sati je na rasporedu Blagdanska čarolija Gimnazije Josipa Slavenskog Čakovec, od 10 do 12 sati Djed Božićnjak dolazi u svoju kućicu, a u 10 sati nastupa i Mali zbor Umjetničke škole Miroslav Magdalenić Čakovec.

Adventskim i božićnim napjevima će se u 10:30 sati predstaviti KUD Mačkovec, a u 11:30 sati adventske pjesme pjevat će KUD Žiškovec. Djed Božićnjak ponovo je u svojoj kućici od 17 do 19 sati, a u 17:30 očekuje vas program KUD-a 'Katruže' Ivanovec te Ženske vokalne skupine Udruge žena Štefanec od 18 sati.

Učenici Graditeljske škole Čakovec imaju svoj božićni sajam o kojem smo jučer pisali, a u Knjižnici 'Nikola Zrinski' Čakovec je na dječjem odjelu na rasporedu 'Vesela adventska subota'. U večernjim satima, od 18 sati u crkvama sv. Nikole biskupa i sv. Antuna Padovanskog pali se treća svijeća na adventskom vijencu.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!