Vijesti / Školski kutak
Školski kutak
FOTO Mali jubilej Božićnog sajma Graditeljske škole Čakovec, evo kakve unikate su pripremili
Korina Ban

UČENIČKA ZADRUGA KRUGG

FOTO Mali jubilej Božićnog sajma Graditeljske škole Čakovec, evo kakve unikate su pripremili

U ponudi su prigodni unikatni radovi od keramike, stakla i drva te božićne čestitke po pristupačnim cijenama

Učenička zadruga Graditeljske škole Čakovec ‘KRUGG’ ovogodišnji je Božićni sajam organizirala u tijekom vikenda 7. i 8. prosinca te 14. i 15. prosinca.

Unikati koje su učenici izradili uz pomoć mentora, izloženi su na katu hola dvorane Graditeljske škole Čakovec, stoga ih tamo možete potražiti još danas (petak) do 19 sati i u subotu od 9 do 13 sati. Božićni sajam održava se već petu godinu za redom u organizaciji učeničke zadruge, koja broji više od 80 učenika.

Božićni sajam Graditeljske škole Čakovec Fotogalerija

U okviru zadruge djeluju sekcije za drvo, staklo, keramiku, sekcija za grafiku, dizajn i audiovizualne tehnologije, sekcija za produkt dizajn te za građevinske usluge.

S radom udruge i izradom proizvoda za prodaju upoznala nas je voditeljica sekcije za staklo Tatjana Lukman, koja ističe kako su cijene radova, s obzirom na to da je svaki proizvod unikatan, svake godine vrlo pristupačne.

- Dođite pogledati ovogodišnju ponudu prigodnih unikatnih radova od keramike, stakla i drva te božićnih čestitki. Pronađite za sebe i svoje bližnje prigodne poklone za predstojeće blagdane! - poručuju iz Graditeljske škole Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!