DETALJI NESREĆE U KRIŽOVCU

VIDEO Naložena obdukcija: Nesretnog 59-godišnjaka u Križovcu prignječili su kotači prikolice

Vozaču traktora uzeti su uzorci krvi i urina zbog utvrđivanja prisutnosti alkohola, a nad tijelom nesretnog muškarca provest će se obdukcija

U utorak, 12. ožujka oko 15:30 sati u Križovcu, 59-godišnjak sa šireg područja Grada Mursko Središće, prevozio se na rudu neregistrirane jednoosovinske prikolice natovarene drvima, priključene za traktor čakovečkih registarskih oznaka, s kojim je upravljao 26-godišnjak s područja grada Mursko Središće. Na ravnom dijelu ulice, na uzbrdici od 4% 59-godišnji putnik je pao na kolnik, nakon čega su ga prignječili kotači prikolice.

>>> FOTO Šokantna nesreća u Križovcu: Pod traktorskom prikolicom poginuo 59-godišnjak
>>> FOTO Tragedija u Križovcu: Pao s ruda, prikolica puna drva prešla preko njega i usmrtila ga

Nažalost, na mjestu događaja utvrđena je smrt 59-godišnjaka. Tijelo je pogrebnom službom prevezeno na odjel patologije Županijske bolnice Čakovec, gdje će se obaviti obdukcija. Vozaču traktora je izvađena krv i uzet urin radi analize na koncentraciju apsolutnog alkohola u organizmu.

Očevid je uz asistenciju policije obavila zamjenica općinske državne odvjetnice. Kriminalistička istraživanja se nastavljaju – javlja PU međimurska.

Kako neslužbeno doznajemo, život je izgubio V.T. rođen 1960. godine iz Križovca.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije