VELIKA TUGA u križovcu

FOTO Šokantna nesreća u Križovcu: Pod traktorskom prikolicom poginuo 59-godišnjak

Stradali V.T. radio je u jednoj pekari i bio je na godišnjem. Mladić (26) koji je upravljao traktorom u teškom je stanju i nije mogao reći što se točno zbilo

Na mjesnoj cesti koja od središta Križovca vodi prema poduzeću Quadro i dalje prema rijeci Muri, te njezinoj ‘meki’ uz samo igralište NK Torpeda, paralelno uz sjeverni gol na igralištu omiljenog kluba, danas u popodnevnim satima pod traktorskom prikolicom poginuo je V.T. rođen 1960. godine. Policijski službenici i istražna sutkinja obavljaju očevid te će točno što se dogodilo napisati u svom izvješću.

>> FOTO Tragedija u Križovcu: Pao s ruda, prikolica puna drva prešla preko njega i usmrtila ga

Ljudi su uistinu potreseni i teško im riječi prelaze preko ustiju, a doznali smo kako se poginuli vozio na traktorskoj prikolici, natovarenoj ogrjevnim drvljem te je u jednom trenutku, najvjerojatnije kod prelaska traktora na uzvišicu skliznuo s voza i pao pod prikolicu. Je li usmrćen prelaskom kotača preko njega ili je poginuo prilikom udara tijelom u asfalnu cestu, utvrdit će istraga.

Mladić (26) koji je upravljao traktorom u teškom je stanju i nije mogao reći što se točno zbilo. Prijatelji koji su se okupili blizu mjesta događaja kažu kako je stradali muškarac  godinama radio u jednoj pekari te kako je sada bio na godišnjem odmoru i kako se silno radovao današnjem odlasku u šumu.

Međutim, sudbina se gorko poigrala s njime i s vozačem kao i prijateljima, jer ovakav kraj današnjeg suncem obasjanog dana nitko nije mogao očekivati niti u najcrnijim primislima.

Križovec nije u šoku, kako se to često govori i piše u ovakvim trenucima, nego je tužan, duboko suosjeća s obiteljima poginulog i vozača traktora i žali za V.T., čovjekom od glave do pete, kako nam ga je opisao njegov dugogodišnji i najbolji prijatelj s kojim je radio.

– Danas, 12. ožujka oko 15,25 sati u Križovcu bb, kod nogometnog igrališta, muškarac rođen 1993. godine s područja Međimurske županije upravljao je traktorom kojem je bila pridodana neregistrirana prikolica s drvima. 

Na rudu koji povezuje traktor s prikolicom stajala je muška osoba rođena 1960. godine s područja Međimurske županije koji je tokom vožnje pao s ruda, te je prikolica prešla preko njega. Isti je preminuo na mjestu događaja – javila je o ovoj tragediji  međimurska policija.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije