Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
Ovo su greške koje radite kod ulaska u novu vezu
Ilustracija

SAZNAJTE

Ovo su greške koje radite kod ulaska u novu vezu

Mnogi ljudi prebrzo ulaze u vezu te one često ne uspijevaju zbog toga.

Svi su uzbuđeni kada uđu u novu vezu ili počnu izlaziti s nekim novim. I kod tog silnog uzbuđenja lako je zaboraviti da još niste u cijelosti upoznali osobu i prebrzo uđete u vezu. Postoji nekoliko grešaka na koje biste trebali pripaziti kada počinjete vezu, piše msn.com.

Nemojte planirati više od jednog spoja u tjednu, a pogotovo ne planirajte vidjeti svog partnera svaki dan. Vaš mozak treba vremena da procesuira osobu te vam ona treba nedostajati kako biste stvarno vidjeli je li vam se sviđa.

Nemojte im se javljati svakih sat vremena. Ako im svakih sat vremena šaljete poruke, to je znak da se bojite da će izgubiti interes za vas i trebate potvrdu da ste još u dobrim odnosima.

Upoznavanje roditelja nakon samo nekoliko spojeva velika je greška i treba je izbjegavati. Idelano vrijeme za upoznavanje roditelja je kada ste pet do šest mjeseci u ozbiljnoj vezi. 

Ako ste upravo izašli iz veze, nemojte se žuriti i ulaziti u novu vezu samo da ne budete sami. Treba vam vrijeme da shvatite zašto je vaša veza završila i kako se osjećate zbog toga. Pričanje o planovima za budućnost sa osobom koju ste tek upoznali je velika greška.

Nikad ne znate kako će se vaša veza razvijati i što vaš partner ima u planu. Takvi razgovori vode se kada se već poznajete.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5957

Reci što misliš!