Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
TO SMO ČEKALI Kuglice za bor ispunjene ginom bit će hit ovog Božića
The Lakes Distillerty

MOGU SE NARUČITI PREKO INTERNETA

TO SMO ČEKALI Kuglice za bor ispunjene ginom bit će hit ovog Božića

Ako pripadate skupini božićnih Grincheva kojima smeta preuranjena blagdanska euforija, stiže vijest koja će razveseliti i najveća gunđala – najveći hit ovog Božića bit će kuglice punjene ginom!

Ovih blagdana drvce možete ukrasiti kuglicama u kojima se nalazi vaše omiljeno piće. Novi trend ukrašavanja sve je prisutniji, a ponuda ove neobične dekoracije širi se iz godine u godinu.

Sasvim posebne i originalne kuglice za bor stižu iz trgovine The Lakes Distillerty. Naime, ovaj proizvođač alkoholnih pića dosjetio se ukrasne kuglice napuniti džinom, jednim od najpopularnijih ženskih pića.

Božićne kuglice elegantnog dizajna izrađene su od posebne vrste plastike zbog koje se neće slomiti pri padu, a dolaze u paketu koji uključuje tri kuglice gina obogaćene notama koje će probuditi vaš blagdanski duh: možete uživati u pijuckanju gina s okusom smreke, naranče i limuna, zatim gina s okusom pekmeza od malina, naranče, korijandera i smreke te onog s okusom trešnje, zrelih šljiva i bobica smreke, piše Glas Istre.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5957

Reci što misliš!