NOVOPEČENI PAR NA ODMORU

MEĐIMUREC OPET LJUBI Nikola Pokrivač u vezi s bivšom voditeljicom Ecijom Ivušić

Bivša voditeljica Ecija Ivušić na društvenim mrežama objavila je intimnu fotografiju s bivšim nogometašem Nikolom Pokrivačem. Par se odmara u Veloj Luci...

Bivša radijska voditeljica Ecija Ivušić (32) ljubavni život drži podalje od očiju javnosti, no čini se kako je to odlučila promijeniti. Na društvenim mrežama pohvalila se fotografijom u zagrljaju bivšeg nogometaša Nikole Pokrivača (33). Ecija i Nikola izmjenjivali su nježnosti u plićaku na plaži u Veloj Luci, pišu 24sata.

– Ne želim zvučat dramatično ili tako nešto… Ali već sam mislila da se nikad nećeš pojaviti. Volim te, moj N – napisala je Ivušić koja je dala do znanja koliko je sretna te kako želi podijeliti vijest sa svima. Fotografija je u kratkom roku skupila brojne komentare njezinih prijatelja i obožavatelja. 

– Yeeeeeess. Trebao ti je više taj pokrivač – komentirao je televizijski voditelj Dalibor Petko (44). Ecija je na Instagram profilu podijelila i fotografiju na kojoj se par drži za ruke gledajući more i zalazak sunca. 

24sata su kontaktirala Eciju i pitali je može li im otkriti nešto više o samoj vezi s Nikolom, no bivša voditeljica nije htjela puno komentirati. 

– Sorry, ali ne bih ništa više dijelila osim ovoga sto jesam, a to je da sam SRETNA – odgovorila im je Ecija. 

Pokrivač je bio četiri godine u braku s Katarinom (34) u kojem je dobio kćer Niku (5). Također, bivši nogometaš 2017. godine treći je put pobijedio bolest Hodginkov limfom, karcinom limfocitnog tkiva.

Bivši nogometaš je zbog bolesti prekinuo profesionalnu karijeru te je postao poduzetnik i suvlasnik je kluba. Od nogometa se oprostio na stadionu u Koprivnici u prosincu prošle godine i to je bio jako emotivan trenutak za njega, pišu 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije