Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
LIJEPA GESTA G BLUE i Hair & Beauty Studio Trish žele nagraditi jednu maturanticu svečanom haljinom i frizurom
Korina Ban/Privatna arhiva

PRIJAVITE MATURANTICE!

LIJEPA GESTA G BLUE i Hair & Beauty Studio Trish žele nagraditi jednu maturanticu svečanom haljinom i frizurom

Pošaljite im priču o maturantici koja po vama zaslužuje nagradu. - Budite jedinstveni i očarajte nas svojom pričom. Odabrat ćemo najposebniju i najiskreniju - poručuju

Međimurska dizajnerica Gabrijela Kanižaj ove je godine ostvarila svoj djevojački san - ponosno je zakoračila u svijet kreiranja autorskih vjenčanica. Nakon kolekcije svečane ženske odjeće ‘Katarina collection’ koju je nazvala po majci, nedavno je izašla i njena prva kolekcija vjenčanica ‘Angelo’ koju posvećuje tati Ivanu i sestri Kseniji.

Potpis koji stavlja na svoju prvu kolekciju vjenčanica jest lepršavost, elegancija i jednostavnost ukrašena detaljem, a svaka kreacija je korak dalje od klasične. Naglasak stavlja na izražavanje ženstvenosti, stoga je visok struk, isticanje ramena ili dekoltea u njenim kreacijama neizbježan spoj. Upravo to su glavne karakteristike sedam modela ‘g Blue’ vjenčanica. 

U suradnji G BLUE i Hair & Beauty Studio Trish pokrenuta je lijepa priča putem koje će jednu maturanticu nagraditi svečanom frizurom i svečanom haljinom dizajniranom samo za nju.

- Najvažnije poučavanje jest življenje s otvorenim srcem! Maturalna večer jedan je od važnijih događaja koje pamtimo cijeli život. Puni znanja i sreće krećemo u nove pobjede, a to je nešto neprocjenjivo! Kako bismo tu večer učinili još posebnijom, odlučili smo u suradnji s Hair & Beauty Studio Trish nagraditi jednu posebnu maturanticu svečanom frizurom i svečanom haljinom dizajniranom samo za nju.

Što Vam je učiniti? Tijekom mjeseca ožujka šaljite nam u inbox facebook stranice G BLUE i Hair & Beauty Studio Trish priču o maturantici koja, po Vama, zaslužuje tu nagradu. Budite jedinstveni i očarajte nas svojom pričom. Odabrat ćemo najposebniju i najiskreniju. Sretnu dobitnicu objavljujemo u ponedjeljak, 1. travnja u 20 sati. Sretno svima!  - stoji u objavi na Facebooku.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!