Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FOTO Glazba, ples, mnogo čipke i elegantne manekenke i manekeni privukli broje posjetitelje na Dane vjenčanja u Trgovački centar Lumini
Trgovački centar Lumini

BOGAT PROGRAM

FOTO Glazba, ples, mnogo čipke i elegantne manekenke i manekeni privukli broje posjetitelje na Dane vjenčanja u Trgovački centar Lumini

Događaj je privukao brojne posjetitelje, ali i buduće mladence koji su na jednom mjestu mogli obaviti većinu priprema za svoj veliki dan.

Protekli vikend su u centru Lumini obilježili dobra glazba, ples, mnogo čipke i finih materijala, sjaj vjenčanog nakita i prstenja, romantična rasvjeta, predivne fotografije, ali i elegantne manekenke i manekeni koji su pokazali brojne kreacije na nedjeljnoj modnoj reviji.

Događaj je privukao brojne posjetitelje, ali i buduće mladence koji su na jednom mjestu mogli obaviti većinu priprema za svoj veliki dan.

Trgovački centar Lumini Fotogalerija

Finale Dana vjenčanja prošlo je u znaku zanimljivih kreacija za vjenčanje i svečane, ali i poslovne prilike za žene i muškarce, u sklopu modne revije koju su pripremili Modni salon Brokat, Salon vjenčanica "Klaudija", Varteks d.d. i Kookabee design Melite Kukec.

Posebnu pozornost posjetitelja privuklo je natjecanje budućih mladenaca, u sklopu kojeg su budući muževi pokazali svoje znanje i snagu, te osvojili vrijedne nagrade iz Dominik zlatarnice i srebrnarnice, Vinskog bara Zlatne gorice i tvrtke Fotokreacija j.d.o.o.Bogat izlagački, pratio je i zabavno-glazbeni program, pa su se tako na Danima vjenčanja u centru Lumini predstavili pjevačica Valentina Geci Koren, pjevačice iz Trio Verse, Učitelji i Tamburaški sastav Špancir, dok su u plesnom dijelu programa nastupili Sportski plesni klub VALCER, Univerzalni Plesni studio Feel by Romana, Plesni klub D&D i Plesni studio Lena.

Vezana vijest

Dani vjenčanja U TRGOVAČKOM CENTRU LUMINI FOTO Dani vjenčanja: Brojni izlagači, vrijedne nagrade i raskošna modna revija oduševili posjetitelje

Više od 20 izlagača pripremilo je velik izbor vjenčanog prstenja, vjenčanica, elegantnih odijela, slatkih svadbenih kolača i poklona, zahvalnica, pozivnica i još mnogo toga. 

Organizator ove sajamske manifestacije, kao i zabavno-glazbenog programa, bila je marketinška agencija Tin marketing, a program je oba dana vodio Nenad Kumrić Charlie.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!