LJUBAV NA TANJURU

Međimurska hiža: Nakon uspješne radionice o čokoladi, posebna ponuda povodom Valentinova

Nakon uživanja u čokoladi i njezinim okusima, u najromantičnijem mjesecu u godini red je stigao na okuse ljubavi povodom Valentinova, za koje su u Međimurskoj hiži pripremili posebnu ponudu za zaljubljene.

U Međimurskoj hiži u Čakovcu protekle je subote, 9. veljače, održana radionica naziva ‘Upoznajte čokoladu‘, a koju su zajednički organizirali sa Stivom Kahlinom, čokolatijerom i suvlasnikom višestruko međunarodno nagrađivanog brenda TAMAN Artisan Chocolates.

Svi koji su nazočili degustacijskoj radionici o čokoladi u restoranu Međimurskoj hiži saznali su kakva čokolada mora biti – jedinstvene kombinacije okusa sjedinjene u savršenoj mjeri: ničega previše, ničega premalo, na pravom mjestu u pravo vrijeme. 

Fotografija MeÄimurska hiža Äakovec.

Cilj ove degustacijske radionice bio je približiti ljudima čokoladu kao jednu od najkompleksnijih prehrambenih namirnica kako bi prepoznali njezinu kvalitetu, ali i bolje razumjeli raznolikost i bogatstvo okusa čokolade.

Kroz usporednu degustaciju različitih čokolada okupljeni su pobliže upoznali kakaovac kao bazu okusa čokolade, proizvodne procese, temeljne razlike prema sastavu i namjeni, povijest i načine upotrebe čokolade, različitost okusa i opće razumijevanje važno za prepoznavanje kvalitetne čokolade.

Čokolada kao uvertira za Valentinovo

Nakon uživanja u čokoladi i njezinim okusima, u najromantičnijem mjesecu u godini red je stigao na okuse ljubavi povodom Valentinova, za koje su pripremili posebnu ponudu.

Svaka zaljubljena osoba želi na neki način obilježiti Valentinovo, a jedan od najboljih načina za to je romantična večera uz voljenu osobu. Stoga, iz Međimurske hiže pozivaju sve koji još nisu rezervirali nigdje mjesta za večeru da im se pridruže 14. i 16. veljače i provedu dan zaljubljenih uz prigodne menije koje su spremili samo za tu prigodu.

Fotografija MeÄimurska hiža Äakovec.

Požurite i rezervirajte svoj termin u četvrtak, 14. veljače u 17 ili 20 sati, te u subotu, 16. veljače, u terminu od 18:30 sati te kasnijem, u 20:30 sati.

Sve rezervacije primaju se putem telefona na 040/390-011 ili 095/83 58 916, kao i mailom na info@medjimurska-hiza.com, dok sve dodatne informacije možete pronaći i na njihovoj Facebook stranici.

Najnovije