BOŽIĆNI DOMJENAK

Rezervirajte ove subote 8.12. božićni domjenak uz Vulkan bend u Fortuni u Maloj Subotici

Rezervirajte svoja mjesta za božićni domjenak u restoranu Fortuna ove subote uz promotivnu ponudu hrane i pića te zabavu i ples uz grupu Vulkan

Restoran Fortuna svakog prosinca organizira brojne božićne evente za razne tvrtke, škole, udruge te razna udruženja i klubove, a ove subote, 8. prosinca, nudi se prilika za završnu proslavu uz grupu Vulkan i brojne pogodnosti.

U sali restorana Fortuna u Maloj Subotici čekaju vas jela s fokusom na svježe lokalne sastojke, a sve s ciljem da ponude kvalitetnu hranu i ugodan ambijent za proslavu svečanosti.

Fotografija Restoran Fortuna.

Ako ste još uvijek u potrazi za mjestom za vašu završnu proslavu, rezervirajte svoje stolove na vrijeme, jer ove subote, 8. prosinca, osim odlične glazbene podloge za koju će se pobrinuti dečki iz grupe Vulkan koji će sve potaknuti na ples i zabavu, čeka vas i promotivna ponuda hrane i pića.

PROMOTIVNA PONUDA

  • Pizza velika miješana: 30 kuna
  • Pizza velika seljačka: 35 kuna
  • Pizza velika ‘Fortuna’: 35 kuna
  • Lignje na pariški ili pržene s domaćim krumpirićima i umacima: 40 kuna
  • Ćevapi “Rubelj”, velika porcija s lepinjom, lukom i ajvarom: 30 kuna
  • Bambus veliki: 12 kuna (Cmrečnjak)
  • Vino i voda: 60 kuna (Cmrečnjak)

U svježem i modernom ambijentu s velikim zadovoljstvom za vas će pripremiti sve vrste svečanosti, bilo da je riječ o ležernom druženju s prijateljima i obitelji ili završnoj proslavi s kolegama s posla, kolegama iz kluba ili poslovnim partnerima, a pritom će se prilagoditi vašim željama i zahtjevima kako bi svi mogli iskusiti ugodne trenutke kojih će se rado sjećati. 

Za sve upite i rezervacije stolova stoje vam na raspolaganju putem telefona na 040/631-144 ili maila na info.restoranfortuna@gmail.com, dok cjelokupnu ponudu hrane i pića možete pogledati i na njihovim internet i Facebook stranicama.

Najnovije