Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
Saznajte gdje žive žene koje su najviše nezadovoljne svojim seksualnim partnerima
Ilustracija

LOŠE STATISTIKE...

Saznajte gdje žive žene koje su najviše nezadovoljne svojim seksualnim partnerima

Gdje žive, što im najviše smeta i koje su njihove najveće seksualne želje, pročitajte u nastavku...

Žene koje ste mislile kako ste zasigurno jedine koje partner ne može seksualno zadovoljiti, grdno ste se prevarile. U Ujedinjenom Kraljevstvu se nalazi prava grupa nezadovoljnica koje otvoreno priznaju kako su na tom polju itekako nesretne. 

Naime, novija su istraživanja pokazala kako u britanskom gradu Oxfordu živi 58% ženanezadovoljnih svojim seksualnim partnerima, a odmah slijedi Bristol s njh 56%, Glasgow s 53%, Newcastle s 52% te Edinburgh s 49% nezadovoljnih žena. 

Rezultati istraživanja su još pokazali kako prosječna žena upražnjava spolne odnose dva puta tjedno, dok bi one rado taj broj podigle na peticu. 

Njih 10% je priznalo kako je imalo više seksualnih partnera nego što to njihov muškarac misli, a njih 11% kako njihov trenutni partner nije najbolji kojeg su imale. 

Još jedna statistika je pokazala veoma zanimljiv rezultat, a to je onaj da je čak njih 72% lažiralo orgazam, ali i kako je njihova idealna duljina seksa iznosi 32 minute.

Izgleda da su Britanke velikog seksualnog apetita koji im očito muškarci ne uspijevaju utažiti. Njih 17% želi isprobati seks na javnom mjestu, dok je njih 15% isprobalo seks u trojekoji nikad nisu priznale svom trenutnom partneru zbog straha od ljutnje. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!