REZERVIRAJTE BOŽIĆNI CATERING U MALOJ SUBOTICI

Restoran Fortuna organizira i poklanja božićni domjenak jednoj tvrtci, udruzi ili školi

Restoran Fortuna svakog prosinca organizira brojne božićne evente, a ove godine poklanjaju božićni domjenak jednoj sretnoj tvrtci, udruzi ili školi

Restoran Fortuna svakog prosinca organizira brojne božićne evente. Od završnih proslava u njihovoj sali u Maloj Subotici, do božićnih cateringa koje organiziraju za razne tvrtke, udruge i škole.

Restoran Fortuna prije svega je obiteljski restoran gdje se pripremaju jela s fokusom na svježe lokalne sastojke. Obitelj Domjanić restoran je otvorila prije sedamnaest godina sa željom da maloj sredini ponudi kvalitetnu hranu i ugodan ambijent za proslavu svečanosti, a upravo takav jedan božićni domjenak Fortuna želi pokloniti ove godine.

Fortuna će pokloniti božićni catering za proslavu završetka poslovne godine, za do 20 osoba, a možda sretan dobitnik budete baš vi i vaši suradnici.

Za vaše kolege, Fortuna će organizirati jedan prikladan finger food stol, s brojnim delicijama, od slanog do slatkog, uključujući i domaće aperitive. Sve će dostaviti u vaš ured, a na vama je samo da odaberete termin i da se lijepo provedete. 

Ako još niste odabrali prikladan način za proslavu završetka poslovne godine, zaigrajte ovu igru i možda baš u vaš ured stigne Fortuna – božićni catering.

eMedjimurje i restoran Fortuna poklanjaju Fortuna – božićni catering

Ukoliko želite osvojiti Fortuna – božićni catering za sebe i kolege, sve što trebate je označiti objavu na našoj Facebook stranici sa ‘sviđa mi se‘ te u komentaru označiti kolege s posla s kojima biste podijelili nagradu. Jednog sretnog dobitnika koji osvaja catering za svoju tvrtku, udrugu ili školu (do 20 osoba) odabrat ćemo slučajnim izborom u utorak, 27. studenog, u jutarnjim satima. Sretno!

Najnovije