Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
VIDEO Gym gluteus trening
Fitness studio FitLife

FITNESS STUDIO FITLIFE

VIDEO Gym gluteus trening

Na početku treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje, a na kraju istezanje i hlađenje...

Sa samo pet vježbi šipkom ili bilo kojim drugim vanjskim opterećenjem, odradite fantastičan trening za jačanje mišića zdjelice i nogu.

Donji dio tijela spada u kritične zone, tu pripada donji dio trupa, zdjelica i noge. Da bi upravo taj dio bio skladno građen, potrebno je uložiti više slobodnog vremena i dobre volje. Pa vam osim redovitog treninga, kojeg ne smije biti manje od tri treninga tjedno, predlažem da izbalansirate prehranu i da unos hrane bude što kvalitetniji i zdraviji.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Sve namirnice koje unosite neka budu svog prirodnog podrijetla, što znači da nisu dodatno obrađene. Svaka obrađena namirnica je loša, a svaka koja je prirodnog izgleda je fantastičan izbor, ako želimo poraditi na kvaliteti života i sveukupnom zdravlju.

Na početku treninga ne zaboravite na zagrijavanje i razgibavanje, a na kraju istezanje i hlađenje. Sve vježbe radite jednu za drugom, sa što većom težinom, uz budno oko trenera i sa manje ponavljanja, neka otprilike to bude od deset do dvanaest.

Kada napravite sve vježbe jednu za drugom s minimalno pauze između, ponovite set još nekoliko puta. Najbolje je da sami s trenerom odredite vanjsko opterećenje, broj ponavljanja i setove.

Sretno!

Stražnji čučanj

Ispad iskorak ili lateralni iskorak

Mrtvo dizanje

Podizanje zdjelice

Iskorak u prostoru

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!