Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
Ana Ude organizira drugi po redu makeup masterclass 9.12. u čakovečkom hotelu Castellum

MakeupByAna

Ana Ude organizira drugi po redu makeup masterclass 9.12. u čakovečkom hotelu Castellum

Očekuje vas učenje tri različita makeup look-a, uvid u najnovije beauty trendove i bogate poklon vrećice za sve polaznice

Nakon uspješnog prvog makeup masterclassa održanog u rujnu, Ana Ude krajem jeseni organizira još jednu školu šminkanja. I sama je kao profesionalna makeup artistica pohađala masterclass edukacije svjetski poznatih makeup artista, a u želji da i Vi usavršite svoje makeup vještine, 9.12. 2018. organizira drugi po redu makeup masterclass u čakovečkom hotelu Castellum.  
Ana se svakako može svrstati među najbolje make up artiste, velika je zaljubljenica u svoj posao i, što je jednako važno, izvrsna edukatorica. Makeup masterclass prilagođen je za početnike bez predznanja, ali i za vizažiste koji se duže bave šminkom, i jedni i drugi mogu puno naučiti. Uz druženje, ženski networking i učenje o makeupu, očekuju vas bogati pokloni i prekrasno kreativno iskustvo nekoliko makeup transformacija.
 
Za prijave i više informacija se javite na e-mail adresu ana.ude1711@gmail.com, na broj telefona 0994646202, u inbox Facebook stranice - MakeupByAna​ ili Instagram profila Ana Ude @ana_ude.
Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!