POTPUNO SUPROTNO Muškarci su ti koji prvi izgube volju za seksom

Došao je kraj mitu koji se provlači u sve sfere pop-kulture od nastupa stand up komičara pa do romantičnih komedija – žene nisu te koje prve izgube želju za seksualnim odnosima.

Istraživanje profesora sa Sveučilišta u Kentuckyju dokazalo je da muškarci u dugogodišnjim vezama nemaju goruću želju za seksualnim odnosom s njihovim ženama.

Niz faktora razlog su tome, a najveću ulogu igraju nesigurnost, nezadovoljstvo, strah od ograničavanja slobode. Često je razlog i frustracija zbog njihovog vlastitog izgleda.

Mnogu muškarci zbog erektilne disfunkcije izgube volju uopće pokušavati voditi ljubav, a u nekim slučajevima priznaju da je seksualni odnos postao rutina.

Kristen Mark, voditelj istraživanja, izjavio je: ‘Uvijek očekujemo da je muška želja vječno pristuna i visoka, kao on i off prekidač, a ženska komplicirana i rijetka, međutim, obje su specifične.’

Međutim, postoji mnogo načina kako ojačati libido. Kako bi pojačali seksualnu želju preporuča se izbjegavati stres, imati dovoljno sna i voditi računa o kvaliteti života, a postoji i čitav niz biljnih pripravaka.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije