Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FITNESS Studio FitLife: Trening medicinkom za cijelo tijelo

FITNESS Studio FitLife: Trening medicinkom za cijelo tijelo

Ovaj tjedan sam za vas pripremila trening medicinkom koju jako volim zato što se njome može raditi bezbroj vježbi, ne zauzima puno mjesta pa je s toga vrlo praktična. Ako kod kuće ne posjedujete jednu medicinsku loptu, a ozbiljan ste kućni vježbač, preporučujem vam investiciju u ovaj predivan rekvizit.

Našem je tijelu pokret prirodan, a u današnje vrijeme sve se manje krećemo i sve više vremena, kako na poslu tako i kod kuće, provodimo sjedeći. Lokomotornom sustavu to nije prirodno s toga se shodno tome javljaju bolovi u kralježnici, a i u ostalim zglobovima u našem tijelu, a kako to ne bi bilo tako potrebno je malo više truda i rada. Ne samo kod nas starijih, već i kod djece, javlja se deformacija posture koja iz zdravog neutrala prelazi u vrlo nepovoljan neutralni položaj.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Takav neutralni položaj tijela doprinosi razvoju degenerativnih promjena lokomotornog sustava što u krajnjem slučaju može doći do ozbiljnih problema i operativnih zahvata. Što je veći disbalans između desne i lijeve strane našega tijela, a nastao je svakodnevnim asimetričnim životnim stilom, to je mogućnost od ozljeda veća.

Stoga vježbajte i budite fit, učite mlade generacije zdravom i tijelu potrebnom načinu života. Što više odmarate sjedeći i ležeći to će vas tijelo više tražiti, a isto će se dogoditi ako ćete se kretati i biti aktivni, odmor ne znači nužno ležanje. Zapamtite to!

Trening: 

Work/rest 30:10s
Total -5 circuits

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!