(e)Međimurka: Petra Horvatić (19) iz Strahoninca

>> (e)Međimurka: Petra Horvatić (19) iz Strahoninca

Cure, djevojke, žene, dame – portal eMedjimurje.hr pokrenuo je novu rubriku posvećenu vama – (e)Međimurka mjeseca! Svakih nekoliko tjedana objavit ćemo profesionalne fotografije jedne (e)Međimurke uz kratki intervju.

Želiš se profesionalno baviti manekenstvom, a nemaš book ili jednostavno želiš vrijednu uspomenu za buduća vremena ili pak želiš snimiti fotografije baš onakve kakve si ih zamislila prijavi se na email: info@emedjimurje.hr

Ako imaš više od 18 godina prijavi se za besplatno profesionalno studijsko fotografiranje – nije bitno jesi li profesionalni model ili “djevojka iz susjedstva”, možeš imati svoje profesionalne fotografije koje će osvanuti na portalu eMedjimure.hr u rubrici (e)Međimurka mjeseca.

Zasad su prijave otvorene za djevojke s područja Međimurske županije.

Do sada smo predstavili ove djevojke:
>>> Antonija Embreuš (21) iz Donjeg Vidovca
>>> Željka Žnidarić (20) iz Macinca
>>> Matea Vnuk (20) iz Svetog Martina na Muri
>>> Mirjana Kovač (30) iz Čakovca

Predstavljamo Petru Horvatić (19) iz Strahoninca, pa pročitajte kratki intervju i pogledajte galeriju fotografija.

Tko si, koliko imaš godina i odakle dolaziš?
Ja sam Petra Horvatić, imam 19 godina i dolazim iz Strahoninca.

Odakle hrabrost i kako to da si se odlučila ovako predstaviti u javnosti?
Smatram da za to i nije potrebna neka posebna hrabrost, a i ovo mi nije prvi put da se predstavljam u javnosti.

Tvoje mišljenje općenito o raznim izborima za miss, natjacanjima ljepote?
Smatram kako su takvi izbori relativni, jer svatko ima drugačije poimanje ljepote. Ono što je nekom lijepo, drugom se možda uopće ne sviđa jer su ukusi različiti. Mislim da je svaka djevojka lijepa na svoj način, znate kako se kaže: ljepota je u očima promatrača 🙂

Postoji li razlika između erotskog i sexy looka?
Postoji. Mislim da su to dva potpuno različita pojma. Ono što je sexy može, ali i ne mora biti erotsko i obrnuto.

Mišljenje o seksu na jednu noć?
Mislim kako svatko ima pravo odlučivati o tome što radi i kako se odnosi prema sebi i svom tijelu.

Da li bi se ikad skinula za poznati časopis, npr. Playboy?
Nikad.

Da li u našem kraju postoje predrasude o tim, pomalo još uvijek “tabu” stvarima, vezanim uz erotiku, sex…?
Postoje, iako smatram da nema pravog razloga za to, jer je to normalan dio života svakog čovjeka. Kada usporedim naše Međimurje i gradove poput Zagreba i Rijeke, razlika je više nego očita. Kod nas su ljudi još uvijek previše zatvoreni za takve teme i sami sebi čine stvari “tabuom” iako one to zapravo uopće nebi trebale biti.

Da li već imaš iskustva s poziranjem i da li postoje neugodni komentari na račun tvojeg izgleda i fotografiranja – kako se nosiš s time?
Ovo mi je prvo iskustvo, a što se tiče komentara – poštujem svačije mišljenje i kritiku jer iz svake kritike pokušavam nešto naučiti. Mislim da je jako važno znati prihvatiti kritiku kakva god ona bila.

Imaš kakva neugodna iskustva s prijašnih fotografiranja ili si možda čula za takvo što?
Nemam, ali znam neke druge djevojke koje su ih imale.

U vezi si ili slobodna?
Slobodna.

Kako provodiš vikende i slobodno vrijeme općenito?
Većinu vremena provodim u Zagrebu, jer tamo studiram. Za vikende obično dolazim doma i vrijeme provodim s obitelji ili prijateljima, druženja, izlasci… Slobodnog vremena i nemam baš previše, članica sam političke stranke “Živi zid” i većinu vremena provodim radeći za stranku.

Što voliš slušati od muzike, mišljenje o “popularnim” cajkama i narodnoj muzici?
Slušam doslovno sve – ovisno o raspoloženju. Većinom slušam domaću i stranu zabavnu glazbu, ali kad sam ljuta ili tužna nije mi mrsko poslušati i nešto potpuno drugačije – rap, metal… Pjesma može biti dobra bez obzira na to koje je vrste. Slušam cajke kao i većina današnje mladeži, iako sam svjesna kako ta vrsta muzike i nema neku preveliku vrijednost.

Kako te dečko može osvojiti i kakve dečke voliš?
Nemam neki određeni tip dečka, važno mi je da se dogodi onaj neki “klik” s moje strane, jer ako toga nema onda teško da će me uspjeti osvojiti.

Da li te zanima taj “glamur” svijet, mode, poziranja, revija, fotografiranja – da li bi se time željela baviti i kako općenito na sve to gledaš?
Iskreno, nemam preveliku želju baviti se takvom vrstom posla, ali znam da postoje djevojke koje to zaista zanima i nemam ništa protiv toga. Treba znati iskoristiti svoje potencijale, ako je to fizička ljepota – zašto ne 😉

Seks na otvorenom, na javnim mjestima, moru, plaži; “da” ili “ne”, i tvoja iskustva s tim?
Nemam takva iskustva i smatram kako se takve stvari trebaju sankcionirati. To bi trebao biti dio svačije privatnosti i ne razumijem ljude koji takve stvari rade na javnim mjestima.

Mišljenje o sponzorušama općenito i tvoje mišljenje da li ih ima u našem kraju?
Znam da ih ima, ali treba pogledati i drugu stranu priče – muškarce koji ih “sponzoriraju”. Da nema takvih muškaraca zasigurno nebi bilo ni takvih žena 😉

Tvoja “zločesta” iskustva? Postoje?
Mislim da svatko ima neka iskustva koja bi se mogla nazvati “zločestim”.

Kako je prošlo fotkanje za ovaj intervju? Kako si zadovoljna?
Bilo je odlično, super fotograf i ugodno druženje, jedno divno iskustvo!

Težak i naporan intervju?
Ni najmanje 🙂

Mir u svijetu, spas dupina, glad u Africi? Tvoja želja i poruka za kraj bila bi…?
Studentica sam socijalnog rada i upravo zbog toga sam možda i više od ostalih svjesna ovakvih problema. Ne biste povjerovali kakvih sve priča i života ima u svijetu. Upravo je to razlog iz kojeg sam se odlučila angažirati i politički, članstvom u Živom zidu. Trenutno sam kandidat na listi stranke “Živi zid” za Sabor i pozivam sve da izadu na izbore. Smatram kako moramo nešto poduzeti jer se problemi neće riješiti sami od sebe, ne samo kako bi nama bilo bolje, nego kako bismo ostavili bolji i ljepši svijet i za buduće generacije.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije