MJESEC njege lica, kose i kraljevski tretman stopala u Beauty Centru Ljupka

Osnovna njega lica s masažom na popustu već od 105 kn ne propustite popuste do kraja veljače i počastite se sami!

– intenzivni tretmani njege lica colagenom i C vitaminom su također na popustu već od 154 kn

Ako Vas muče depigmentacijske mrlje sad je pravo vrijeme za tretmane. Naime najbolje vrijeme je zimi kade se rade takvi tretmani lica i tu Vam idemo u susret s akcijom na primaluce tretman s AHA i PH

Ekskluzivni protokol tretmana 231 kozmetike Bioline

Klijentima preporučujemo ovaj tretman lica s produženim djelovanjem otpuštanja aktivnih sastojaka. AHA i PH kiseline koje imaju malu molekularnu strukturu to su ekstrakti voća : plodova marakuje, ananasa, grožđa, limunske kiseline, bademove kiseline. U svojim prijašnjim kolumnama pisala sam o hiperpigmentaciji pa možete pročitati.

Kraljevski tretman za Vaša stopala

U današnje vrijeme smo izloženi mnogim štetnim utjecajima iz okoline koji ostavljaju posljedice na naše zdravlje i izgled pa je zbog toga poželjno da si priuštimo upravo jedan ovakav detoksikacijski tretman. Čišćenje organizma je proces kojim se tijelo na prirodan način rješava toksina. Detox (čišćenje) organizmu nije potreban samo onda kada se unesu štetne tvari poput alkohola i duhana, nego svaki dan jer sve što jedemo i pijemo sadrži određenu količinu štetnih tvari.

Detoksikacija tijela se stoljećima prakticira u različitim kulturama, uključujući ayurvedsku i kinesku medicinu. Detoksikacija se temelji na odmaranju, čišćenju i njezi tijela iznutra prema van. Uklanjanjem i eliminiranjem toksina, a potom unosom nutritivnih tvari, detoksikacija Vam može pomoći da smanjite rizik od nastanka raznih bolesti i obnovite svoju sposobnost za postizanje optimalnog zdravlja.

Stručnim savjetom i tretmanima ovisno o vašim potrebama kože stojimo Vam na usluzi u Beauty Centru Ljupka.

Nalazimo se u Čakovcu Dr. A. Starčevića 18. Kontakt za narudžbe 040 390-139 .

Najnovije