I U OŽUJKU Ljupka centar ljepote pripremio pogodne pakete!

Poklonite sebi ili drugima jedan od sljedećih opuštajućih paketa te osvježite duh i tijelo.

Prvi paket sastoji se od spa pedikure i spa manikure po cijeni od 176 kn

Spa pedikura sadrži piling ,uz obradu kože na stopalima i noktima, uređivanje noktiju i kožice oko njih te oblikovanju. Nakon toga slijedi dodatna njega stopala masažom ili maskom parafina koja donosi poseban osjećaj dobrobiti stopalima.

Spa manikura se sastoji od nekoliko koraka: Kupke za ruke, pilinga, obrade nokta i kožice, masaže ruku i maske te lakiranja po Vašoj želji.

Rezultat je svilenkasta, baršunasta koža i lijepe ruke.

Drugi paket se sastoji od pilinga cijelog tijela i masaže leđa po cijeni od 90 kn

Iako gotovo svi znamo da je kožu tijela potrebno njegovati tijekom cijele godine, zaboravljamo na to. U trenu stigne ljeto i nemamo isprike, otkriveni smo.Svrha pilinga za lice i tijelo je smanjivanje pigmentacije, odčepljivanje pora, smanjivanje pora, ublažavanje bora i ožiljaka. Piling za kožu tijela sadrži čestice koje su grublje od onih za lice i samim time zaglađuje i omekšava suhu i grubu kožu, a istovremeni efekt masaže stimulira mikrocirkulaciju krvnih žila, limfe, koža djeluje pomlađeno, glatka je i sjajna.

Treći paket se sastoji od njege lica i fen frizure po cijeni od 150 kn

Njega lica podrazumijeva osnovnu obradu lica pilingom, masažom, maskom i kremom u svrhu relaksacije i regeneracije kože. Nakon duge i hladne zime, svakoj je koži prijeko potreban jedan ovakav tretman obnove.


Četvrti paket se sastoji od botoxa kose i fen frizure po cijeni od 110 – 164 kn (ovisi o dužini kose)

Specijalna botox formula sa keratinom,kolagenom i hijaluronskom kiselinom savršeno ulazi u strukturu kose. Jača slabu,tanku, suhu i oštećenu kosu. Kombinacija pantenola, kokosovog i maslinovog ulja duboko njeguje i hrani kosu te je čini zdravijom i sjajnijom.

Za sve dodatne informacije potražite nas na adresi Ante Starčevića 18 ili nas kontaktirajte na 040/390-139 . Vaš Beauty centar Ljupka

Najnovije