Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
SPAVALA je s 10.000 muškaraca i otkrila ovo...

SPAVALA je s 10.000 muškaraca i otkrila ovo...

Baš poput mnogih koji postavljaju pred sebe razne životne izazove, i 39-godišnja Gwyneth Montenegro postavila je sebi jedan. Odlučila je napraviti zaokret u karijeri. Školovala se na području neurolingvističkog programiranja (NLP), osobnog razvoja i psihoterapije te je motivacijski govornik.

No, gotovo 20 godina svog života provela je u seks- industriji. Kao prava katolkinja, čuvala je svoju  nevinost za prvu bračnu noć, počela je svoju nevjerojatnu priču Montenegro.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Jedne noći u klubu, netko joj je ubacio drogu u piće i silovao je. Ona se te traume baš i ne sjeća najbolje, no to ju je toliko obilježilo da je izgubila samopouzdanje, pala u depresiju i smatrala da nije vrijedna. To ju je gurnulo u seks-industriju u koju je ušla s 19 godina.  

Počela je kao plesačica, pa striptizeta, a onda se odlučila i na seks. Bila joj je primamljiva činjenica da može zaraditi tisuću australskih dolara za jedan sat. Tada je imala 21 godinu i vjerovala je da može prestati s tim nakon svakog idućeg klijenta. No, nije. Spavala je s više od 10 tisuća muškaraca kojima je naplaćivala između 500 i tisuću australskih dolara te je u tome ostala punih 12 godina. 

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!