DOZNAJTE koji se horoskopski znakovi najbolje slažu u seksu

OVAN

Prvi znak u zodijaku je uporan, agresivan i uživa u osvajanju. Više voli zavoditi druge nego da njega/nju zavode. Zahtijeva trenutačno zadovoljenje, ne voli emocionalne igre, a obožavaju kad se partner igra s njegovim/njegovom kosom.

Najbolji seksualni partneri: Lav, vaga, blizanci, škorpion

BIK

Ovaj znak više je senzualan nego seksualan, više voli predigru nego sam seks. Posebno voli ugodnu glazbu, mirise i opuštajuću atmosferu, a od partnera će tražiti i poduže maženje.

Najbolji seksualni partneri: Škorpion, rak, djevica, jarac

BLIZANCI

Pripadnici ovog znaka su izrazito seksualne osobe i ne prezaju imati odnose i na najneuobičajenijim mjestima. Vole eksperimentirati i tražiti nova seksualna uzbuđenja. Veliki su zavodnici.

Najbolji seksualni partneri: Ovan, blizanci, strijelac, vodenjak

RAK

Rakovi su u seksualnom životu jako kreativni i senzualni. Intuitivni su i lako prepoznaju što njihov partner/partnerica želi. Imaju odnose s osobama prema kojima imaju duboke osjećaje i za njih ljubav ide kroz želudac. Gurmani su i nerijetko preferiraju oralni seks. Najbolji seksualni partneri: Bik, lav, jarac, ribe

LAV

Poznati su zavodnici koji se oslanjaju na svoj šarm i samopouzdanje. Vole okupljati puno ljudi oko sebe i pravi su hedonisti. Kao ljubavnici su strastveni, ali i pažljivi dok istovremeno traže stalne pohvale od svojih partnera. Uživaju u zavođenju i predigri, ajedna od najmoćnijih erogenih zona ovim znakovima su – leđa.

Najbolji seksualni partneri: Škorpion, ovan, strijelac, lav

DJEVICA

Nemojte da vas zavara ime ovog znaka, jer djevice su pune energije i vrlo su seksualne. Obožavaju maženje i dugotrajne dodire kao vrstu predigre, a posebno ćete oduševiti djevicu ako joj/njemu napravite masažu ili je/ga dugo ljubite.

Najbolji seksualni partneri: Bik, vaga, riba, jarac

VAGA

Vage se smatraju najprofinjenijim znakom zodijaka. Vrlo su emotivne i osjetljive, s odličnim smisao za ljepotu i detalje. Vagu ćete zavesti ako joj posvetite dovoljno vremena, a predigru s ovim znakom trebate započeti verbalno i koketiranjem. Voli seksi donje rublje i glazbeni ugođaj kad je seks u pitanju.

Najbolji seksualni partneri: Ovan, blizanci, lav, strijelac

ŠKORPION

Strastveni su, pohlepni i vrlo seksualni. Ovom znaku je potrebna dramatičnost i iuzbuđenje i u seksualnom životu. Često se upuštaju u scenarije koji uključuju moć i kontrolu.

Najbolji seksualni partneri: Bik, lav, škorpion, ribe

STRIJELAC

Pripadnici ovog znaka su vrlo znatiželjni i vole istraživati. U spavaćoj sobi su nježni i šarmantni, pažljivi, ali i jako se brzo zabrinu oko nečega. Žude za spontanošću koju nemaju, a samci su zavodnici, vjerojatno i promiskuitetni, a u vezi vole avanturizam i slobodan duh. Najbolji seksualni partneri: Lav, ovan, blizanci, vodenjak

JARAC

Poput škorpiona, i jarci su intenzivno seksualne osobe, ali istovremeno i vrlo emotivne. Ne vole komplicirati, ali vole da ih se zavodi i ugađa im. Ponose se svojom seksualnom izdržljivošću.

VODENJAK

Intelektualni su i idealisti, ali i vole nekonvencionalnost. Uživaju u zavođenju, ali ne vole potpuno prepuštati kontrolu drugima. Iako odaju dojam samozatajnosti, ispod površine su maštoviti i entuzijastični.

Najbolji seksualni partneri: Blizanci, vodenjak, strijelac, djevica

RIBE

Slažu se s raznim tipovima ljudi, i nemaju problema s društvenim životom. U krevetu su romantični, emocionalni i razigrani te maštoviti. Vole udovoljiti svom partneru više nego što žele biti zadovoljeni. Ali samo dok im se mašta ne raspiri.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije