ŽENE otkrile zašto vole pružati oralni seks. Sada znate…

Uvriježeno je neko mišljenje da žene baš ne vole pružati oralni seks. Bračni i seksualni terapeut Moushumi Ghose pojašnjava da ako muškarac silno želi i trudi se zadovoljiti ženu, onda će se ona potruditi da i ona zadovolji njega pružajući mu oralni seks.

Upravo zbog toga, potegnulo se pitanje na Redditu, postoje li žene koje zaista vole pružati oralni seks svojim muškarcima i ako da, zbog čega to rade. Javilo se više žena sa svojim odgovorima, evo koje smo izdvojili.

– Nema ništa uzbudljivije od muškarca koji ispušta zvukove zadovoljstva. Zato to radim, kaže žena koja se koristi nadimkom – DragKweenMermaid.

– To je zabavan način da svog muškarca učinim sretnim onda kada nisam raspoložena za znojenje i seks, pojašnjava kittyclawz.

– Osjećam da imam kontrolu, ali ipak više od tog osjećaja volim osjećaj da ga mogu zadovoljiti. Ipak, pokušavamo dobiti drugo dijete pa je to sad neko vrijeme puno rjeđe nego što bi bilo inače, kaže mandabeth5.

– Moj muž dobija oralni seks jer zaslužuje da ga razmazim. Mogu ga zadovoljavati svaki dan, čak i nekoliko puta u danu, kaže Helloground42.

– Vjerojatno iz istog razloga zašto muškarci oralno zadovoljavaju žene. Seksi je i zabavno, zaključuje ill_enjoyment.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije