PET RAZLOGA zašto biste trebali izbjegavati tuširanje s partnerom

Zajedničko tuširanje može zvučati romantično, uzbudljivo i senzualno. Ipak, postoje i više nego dobri razlozi zašto biste to trebali izbjegavati.

Barem njih pet…

Vrijeme za sebe

Tuširanje je mnogima jedino vrijeme koji mogu odvojiti za sebe u danu. Dijeliti ga opet s partnerom možda i nije dobra ideja. Možete raditi mnogo toga zajedno, a tih 10ak minuta ili više posvetite samo sebi.

Temperatura

Nekima više odgovara tuširanje u toplijoj vodi, nekima u hladnijoj. Ako je i kod vas ovakav slučaj, možda ćete imati problema u ‘dogovoru’ koja će biti temperatura vode za tuširanje. Sve to može postati i vrlo stresno za oboje ili barem za jednog partnera ako je odlučio napraviti kompromis i pristati na temperaturu vode koja mu ne odgovara.

Nezgodno

Prethodno opisana situacija može biti posebno osjetljiva tijekom zimskih mjeseci. Topla voda ugrijat će vaše tijelo i tuširanje je mnogima omiljeni trenutak u danu, no ako se samo jedan partner uspijeva grijati toplom vodom, a drugi se bori za malo dominacije, ova situacija je i više nego nezgodna, da ne kažemo neugodna.

Seks pod tušem

Najčešći razlog zašto se par tušira zajedno je seks. Ipak, to može biti čak i vrlo opasno na skliskoj površini. Nerijetko se u takvim situacijama događaju nezgode zbog kojih možete završiti i u bolnici.

Nehigijenski

Zajedničko tuširanje neće vam ostaviti puno prostora da se operete kako treba. Vjerojatno ćete nakog zajedničkog trebati ponoviti tuširanje.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije