SEDAM stvari koje nikad ne biste smjeli napraviti na vjenčanju

Ako ste samo gost koji prisustvuje posebnom danu prijatelja ili člana obitelji, što biste trebali izbjegavati? Što je veliko ‘ne-ne’ i koje su zamke?

1. Ako pijete, budite veseli, ali nemojte se ‘uništiti’ – pogotovo ako imate neku vrstu funkcije ili odgovornosti.

2. Nikad nemojte držati govor aludirajući na tajni odnos između sebe i nevjeste ili mladoženje. To je najgori govor koji možete napraviti i svima će biti neugodno

3. Nemojte se ‘natjecati’ s mladenkom – to je njezin dan i nemojte je pokušavati zasjeniti. Uz to, ne želite da ljudi misle da ste vi mladenka, zar ne?

4. Nemojte dovesti na vjenčanje nekog tko nije nije pozvan. To je veliko ‘ne-ne’.

5. Dopisivati se na mobitelu tijelom ceremonije – nikako! Pokazujete veliko nepoštovanje. Tih pola sata možete izdržati bez telefona u ruci.

6. Nemojte glasno izražavati svoje mišljenje kako je institucija braka patrijarhalno sra**. Drugim riječima: ‘Dopustite mi da vas gledam svisoka i govorim kako su vaši prioriteti i vrijednosti glupi, a zatim ću pojesti odličnu tortu koju ste kupili za mene.’

7. Opustite se i uživajte u danu. Nemojte se brinuti o tome koliko vam je dugo trebalo za doći do tamo, koliko puta ste već bili tamo ili koliko je generički taj vidikovac. Došli ste proslaviti njihov najsretniji dan u životu – ostalo je nevažno.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije