Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
PET najbitnijih stvari koje svaki muškarac želi tijekom seksa

PET najbitnijih stvari koje svaki muškarac želi tijekom seksa

Iako ga mnogi kompliciraju, seks je zapravo vrlo jednostavan. Pogotovo kad je riječ o muškarcima.

Žene su te koje previše razmišljaju što neki njegov potez znači, kada je idealno vrijeme za vođenje ljubavi, u kojoj pozi i sl., no kada su u pitanju muškarci, njima je bitno samo jedno – uživati u seksu. Stoga, ako vam još nije jasno što muškarci tijekom seksa žele, ovo je pet najvažnijih stvari.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

1. Orgazam

Kada uopće pomisle na seks, muškarci pomisle i na orgazam. To im je glavni cilj, stoga ga nemojte slučajno prekidati ako on nije postigao vrhunac ili ga previše odgađati.

2. Komplimenti

Svaki muškarac voli dobiti kompliment o tome kakav je u krevetu. Ako vas dovodi do ludila svojim dodirima, to mu i recite. Ne zadržavajte to za sebe jer će njemu sigurno biti drago čuti da ste zadovoljne njegovim nastupom.

3. Upaljena svjetla

Prestanite razmišljati o tome kako vam grudi izgledaju u toj pozi i upalite svjetla. Muškarci ih obožavaju gledati kakve god bile.

4. Podijelite posao

Nitko ne voli cijeli posao odraditi sam. Osim što je fizički naporno, dosadno je. Preuzmite inicijativu i vi također vodite igru, izmjenjujte poze i pokažite mu da ste jednako u tome kao i on.

5. Odmor nakon seksa

Muškarcima je seks veliki napor i jedino o čemu razmišljaju nakon njega jest kako će se odmoriti, a mnogi vole i malo odrijemati.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!