VIDEO I FOTO Otvoren jedinstveni i eksluzivni salon za njegu kose Špigel

Mnogim Kotoripčanima, ali i mještanima susjednih naselja, dobro poznata frizerka Valentina Hederić pronašla je stalnu poziciju za svoj frizerski salon i zasjala u novom ruhu i u novom prostoru – u Sajmišnoj ulici 4 u Kotoribi.

Salon za njegu kose Špigel otvorio je svoja vrata u subotu, 2. rujna uz interesantan ambijent i druženje te izvrsnu gostoljubivost vlasnice. Vlasnica salona odlučila se okušati u samostalnim vodama te zahvaljuje svojim bivšim ‘gazdaricama’ frizerskom salonu Reni i frizerskom salonu Still.

– Salon će raditi isključivo s brendom Revlon Professional koji mi pruža veliku podršku, ali i inspiraciju i motivaciju za rad i stalno usavršavanje. Osim edukacija, omogućuju mi i da frizerske usluge salona Špigel uvijek budu u skladu s aktualnim modnim trendovima.

Kroz dugi niz godina stekla sam vrlo bogato iskustvo i dodatno usavršila znanje o najboljim praksama u bojanju, šišanju i njezi kose na brojnim seminarima i edukacijama. Od nedavno sam položila Majstorski ispit i postala Majstor frizer – ispričala nam je Valentina.

Uz sve novitete u ponudi, Špigel se ponosi i vrlo pažljivo uređenim interijerom inspiriranim vodećim trendovima u svijetu ljepote kako bi pružio udobnu i opuštajuću atmosferu svojim korisnicima. – Puno se zahvaljujem obitelji i prijateljima na pruženoj pomoći i podršci – kazala je Valentina.

Radno vrijeme koje će usrećiti sve dosadašnje i buduće korisnike je:
Pon.,Sri.,Pet. od 12:00-19:00
Uto.,Čet. od 08:00-15:00
Subotom od 08:00-13:00

Posjetite ih na adresi Sajmišna 4 Kotoriba, njihov rad pratite na Facebook stranici, a sve informacije možete dobiti na 098 907 2473.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije