Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
OVO su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

OVO su tipovi muškaraca koji će uvijek varati

Nedavno ste se upoznali, on je šarmantan, zabavlja vas... Vodi vas na večere i putovanja i ponaša se kao da ste postali cijeli njegov svijet. I onda ste se zapitali: Gdje je pogreška?

Možda je uopće nema, a možda je riječ o muškarcu koji zna kako sa ženama i dok vam nudi cijeli svijet na dlanu, s druge strane neće prezati ni pred čim da zadovolji svoje sebične zahtjeve i vara svoju partnericu. Ovo su znakovi da je riječ o takvom muškarcu...

Nije mamin sin

Mnoge žene bježe od muškaraca koji su 'mamini sinovi'. Ali ako vaš muškarac nema dobar odnos s majkom, ne poštuje je i ne bira riječi kada s njom razgovara, neće ni s vama. Takvi muškarci nemaju poštovanja prema ženama te je vrlo vjerojatno da neće dugo ostati ni u vašoj blizini.

Zaboravlja na dogovor

Često 'zaboravlja' na vaše dogovore, ne pojavi se u zakazano vrijeme, izmišlja izgovore, mijenja planove, otkazuje vaše dogovore i obavlja nešto 'važnije'.

Ponaša se posesivno i sve kontrolira

Želi kontrolirati sve u vezi s vama. Čita vam e-mailove, provjerava gdje ćete biti u određeno vrijeme, gdje ste bili... Sve su to znakovi nesigurnosti, ali i dokazi da se 'osigurava' da ne naletite na njega negdje dok je s drugom.

Krije vas ili se hvali s vama na sva zvona

Oba scenarija mogu biti povezana s osiguravanjem njegova položaja. Ako vas ne dovodi u društvo svojih prijatelja, siguran je da vas nitko od njegovih prijatelja neće poznavati i da se neće otkriti ako bude viđen s drugom. A nitko zapravo i ne zna jeste li zapravo vi ta druga. Ako vas hvali na sva zvona, vjerojatno ste jako ponosni što imate tako brižnog i predivnog muškarca pokraj sebe, ali budite oprezne. To može biti njegov način da sebi osigura 'slobodu' ako ga netko vidi s nekom drugom. 'Ma ona mi je samo prijateljica, svi znaju koliko volim svoju djevojku, zar možete i pomisliti da bih je ja varao?'

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!