Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FITNESS Studio FitLife: Gym cardio workout

FITNESS Studio FitLife: Gym cardio workout

Izgubiti višak kilograma i otopiti potkožno masno tkivo i nije baš lak posao kako se čini na prvu. Prijatelj koji nezdravo jede i ne bavi se nikakvom fizičkom aktivnošću izgleda kao da je upravo sišao s modne piste, a vama se oko bokova, trbuha i prsa stvara popriličan kaos, a vježbate redovito već godinama!

Zašto je to tako? Prvenstveno zato što pretjerani kardio trening ne donosi ono što želimo, nikada kardio treningom neće imati onakvo tijelo kakvo želite. Dizanje utega je možda već bolja opcija, no isto tako nemojte zanemariti kardio trening koji je tu radi zdravlja, a ne da nam topi išta na tijelu.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Prijatelj koji izvana izgleda mrak ne mora biti najzdraviji i to sve ovisi o njegovoj prehrani, aktivnosti s kojom se bavi ili ne bavi, boravkom u prirodi itd. te na takve osobe koje izgledaju super izvana odmah zaboravite i fokusirajte se na sebe i rad oko sebe.

Zbog života kojeg vodimo izrazito pati krvožilni sustav i srce pa je bavljenje kardio treninzima obavezno ako želimo biti zdravi, no, imajte na umu da je potrebna mjera i da je uz kardio potreban i trening snage i dr. upravo zbog toga vam je potreban trener koji zna što i kako.

Nemojte riskirati i sami izvoditi vježbe koje vam nisu dobro poznate. Radite na sebi i uplatite si nekoliko sati individualnih treninga kako bi mogli samostalno vježbati kod kuće na jedan siguran i učinkovit način.

Ovdje je video u kojem vam donosim jednostavne četiri vježbe koje možete raditi u svom omiljenom gymu.

Sretno!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!