VIĐAJU SE TAJNO Odvjetnik iz Novakovca zaveo Nives Celzijus?

Odvjetnik Marko Krnjak (29) nedavno je viđen kako izmjenjuje poljupce s pjevačicom, spisateljicom i glumicom Nives Celzijus (35).

– Poznanici smo i još se nismo poljubili – kratko je za 24sata odgovorio Marko na pitanje o svojem odnosu s Nives, koja na pozive nije odgovarala. Ipak, njegovi prijatelji tvrde suprotno.

Otkrili su za 24sata da se mladi odvjetnik i seksepilna pjevačica često susreću, no vezu žele zadržati daleko od očiju javnosti. Kažu da se par upoznao preko zajedničkog prijatelja koji se bavi iznajmljivanjem automobila. Prema njihovim riječima, Nives i Marko često piju kavu u blizini Lisinskog, uživajući u zajedničkom druženju i nježnim šaputanjima.

Markantni Krnjak odrastao je u Međimurju u Novakovcu, pravo je magistrirao na Sveučilištu u Osijeku, a trenutačno radi u jednom zagrebačkom odvjetničkom uredu. Smatra kako je vrlo važno usavršavati se i raditi na sebi, pa želi završiti i poslijediplomski studij. Povremeno se bavi modelingom, a njegove fotografije često nađu mjesto među najbolje odjevenim muškarcima u Zagrebu.

Opuštaju ga knjige

Svestrani Marko uvijek nađe vremena i za bavljenje sportom jer, kako kaže, zdravlje mu je vrlo bitno. Obožava životinje, a njegova dva boksera čuvaju roditelji i sestra u Čakovcu. Ljubitelj je književnosti, osobito skandinavske, pa mu je veliki gušt nakon napornog radnog dana zavaliti se u krevet i čitati.

Slobodno vrijeme najčešće iskoristi kako bi posjetio obitelj ili s prijateljima izašao na piće, u kino ili kazalište. Voli kuhati, a kolege s posla uživaju u delicijama koje priprema. Kaže kako mu često kroz šalu znaju reći da je promašio profesiju. Ipak, Marko je svojedobno priznao kako mu je peglanje mrsko, osobito košulja, koje svakodnevno nosi zbog posla.

Menadžer Nives Celzijus tvrdi kako ona nakon prekida s bivšim nogometašem Dinom Drpićem (36) nije bila ni s jednim muškarcem, pišu 24sata.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije