Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FITNESS Studio FitLife: Gym trening s medicinkom

FITNESS Studio FitLife: Gym trening s medicinkom

Kako bi se uspješno izvršio ovaj trening potrebno je uz sebe imati medicinku i sobni bicikl. Najbolje bi bilo kada bi to bili wallball medicinka i airbike bicikl, ali neće biti ništa lošije, samo će biti malo drugačije, ako iskoristite koju drugu loptu ili bicikl.

Trening se mora dogoditi jer su nam stigli opasno slatko slani dani koji će u nama pobuditi osjećaj gladi pa ćemo vjerujem svi pasti na brdo slatkog, slanog i nezdravog. No, to ne znači da ne smijemo, već da bi usprkos tome mogli za sebe učiniti nešto lijepo i odraditi taj trening.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Nekoliko vježbača mi je reklo da vježbaju samo zato da bi mogli jesti, pa ćemo se ovih dana pridržavati tog savjeta :p. Iako, nije količina hrane u pitanju već kvaliteta namirnice, ali ponekada moramo učiniti iznimku, a to je sada, ovih veselih četiri tjedna u godini kada nitko ne pazi na unos ugljikohidrata, šećera, soli itd.

Moj je prijedlog da barem jedan obrok zadržite zdravim, primjerice neka vam doručak bude kvalitetan i što zdraviji kako bi se tijelo što manje mučilo. Nemojte se tješiti kako će ovo brzo proći i kako ćete od nakon blagdana krenuti u zdravije sutra, to ne postoji, rijetki su uspjeli. Učinite korak već danas i malim koracima koračajte u zdravije sutra. Budite karakter!

Trening: sve vježbe radite po 40 sekundi, a između odmarate 10. Ukupno okrenite pet krugova, s minimalnim pauzama uz malo obične vode. Na početku zagrijavanje i na kraju istezanje.

Sretno!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!