DUŽINA vašeg prstenjaka govori puno o tome s kakvom ćete ženom završiti

Ako još niste pronašli svoju bolju polovicu, dobro pogledajte svoje prste jer bi vam oni mogli otkriti s kakvom ćete ženom završiti.

Prema istraživanju koje je objavljeno u časopisu ‘Journal of Personality and Individual Differences’, muškarci s dugačkim prstenjakom u vezi su sa ženama s oblinama. Istraživanje je provedeno na Medicinskom fakultetu Jagiellonian u poljskom Krakowu, a u njemu je sudjelovalo 50 muškaraca koji su u dugim vezama sa svojim djevojkama.

Muškarci koji su imali duže prstenjake od kažiprsta imaju djevojke s uskim strukom i velikim grudima, dok su za muškarce koji imaju kraći prstenjak šanse za pronalazak takve žene četiri puta manje.

– Prema našem istraživanju, muškarci s takvim prstima (dužim prstenjacima) uglavnom završavaju s atraktivnim ženama – rekla je Berenika Kuna, voditeljica istraživanja. No, s obzirom da je riječ o istraživanju provedenom na uzorku od samo 50 osoba, moguće je da je riječ o čistoj slučajnosti. U svakom slučaju, provjerite dužinu svojih prstiju i ženu s kojom ste u vezi, odnosno braku.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije