Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FITNESS Studio FitLife: Sve što sada trebamo je - kardio!

FITNESS Studio FitLife: Sve što sada trebamo je - kardio!

Delikatesnih ugljikohidrata u obliku kolača i francuske s brdo majoneze uz dodatak alkoholnih pića smo jedva probavili, a sad na red dolazi izbacivanje otrova.

Koliko smo tada uživali toliko ćemo sada manje uživati, s obzirom na to da nas čeka visoki stupanj kardio treninga. Važno je 'ispustiti dušu', odnosno dati sve od sebe. Biti koncentriran na krajnji cilj i zadovoljstvo, izbaciti neprijatelja iz sebe, pročistiti se i vratiti formu ako ste zadnji mjesec u godini i vi napravili pauzu. Ja to odavno ne radim, ali znam da mnogi rade.

Kako bi trening bio uspješno izvršen potrebno je otići do najbližeg funkcionalnog ili crossfit centra jer su vam potrebni zračni bicikl, veslački ergometar i vijača.

Želim vam uspješan trening!

Zagrijavanje dinamičko istezanje cijelog tijela – 100 lepeza (jumping jacks), 50 čučanjeva i 20 sklekova s poda. Glavni dio treninga radite svaku vježbu po jednu minutu maksimalnom brzinom koju u tom trenutku možete postići s pauzom od deset sekundi. Napravite pauzu od minute dok dođete do kraja pa ponovite još dva puta sve vježbe istim protokolom. Na kraju istezanje od deset do petnaest minuta.

Sretno!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!