KUGLICE U VAGINI Što su to japanske kuglice i zašto ih trebate isprobati?

Ben Wa kuglice, japanske ili ljubavne kuglice, nastale su u Japanu oko 500. godine poslije Krista i izvorno su ih koristili muškarci za malo dodatnog zadovoljstva tijekom seksa. Onda su i žene shvatile da bi i one mogle imati koristi od dodatnih senzacija…

Osjećaj koje su izazvale slobodne plutajuće kuglice u vagini izazvao je kod žena jako seksualno uzbuđenje, a kuglice su imale i brojne druge prednosti.

Japanske kuglice mogu biti manje od pikula i promjera oko 2.5 centimetara. Kuglice koje su Japanci originalno koristili bile su metalne i imale su živu u njima; kretanje žive uzrokovalo je male osjeta u vagini i, kod nekih žena, taj pokret mogao ih je dovesti do orgazma.

Danas su Ben Wa kuglice izrađene od različitih vrsta materijala – metala, plastike, lateksa, stakla, čak i žada. Važno je odabrati japanske kuglice koje ne skupljaju na sebe lako bakterije pa je možda metal ili staklo najbolja opcija. Pokušajte pronaći loptice koje su šuplje i otežane s manjim metalnim kuglicama unutar njih; ove kuglice se kreću dok se krećete, uzrokujući da se mišići vagina zatežu zbog osjeta.

Što napraviti s japanskim kuglicama?

Ubacite Ben Wa kuglice u vaginu. Možete upotrijebiti neki lubrikant. Nakon što su unutra, osjećaj će vjerojatno biti isti kao kad imate tampon i za nekoliko minuta, nećete ih uopće osjetiti.

Ovisno o težini japanskih kuglica, kada postanete aktivni, osjetit ćete da se kuglice ‘kreću’ po vašoj vagini i možda počnu kliziti dolje. Ovaj lagani pomak unutarnjih kuglica će uzrokovati da se mišići zatežu. Ovisno o vašoj osjetljivosti, početi ćete se osjećati uzbuđeno.

Neke japnske kuglice dolaze nanizane, a neke ne. Neke žene preferiraju žičanu verziju kuglica kako bi se osiguralo da ih mogu dohvatiti kako bi ih izvukle … ali ne brinite, sve što trebate učiniti jest pritisnuti dolje i kuglice će lako izaći.

Koje su prednosti japanskih kuglica?

– ojačavaju mišiće kako bi zaustavili ili držali protok mokraće
– Kegelove vježbe i Ben Wa kuglice dobre su za starije žene koje počinju gubiti kontrolu nad mokraćom
– izazvju klitoralnu erekciju tijekom seksualnog uzbuđenja
– ritmička grčenja tijekom orgazma
– podupiru mjehur, maternicu i rektum

Kuglice rade na Kegelovim mišićima, a s vremenom će povećati vaše seksualno zadovoljstvo. Što ih više stisnete tijekom seksualnog odnosa, bit će bolji osjećaj se za vas i vašeg partnera. Korištenje japanskih kuglica je najlakši i najučinkovitiji način jačanja vaginalnih mišića jer je vaša vagina prisiljena naprezati se kako bi zadržala kuglice kada ste aktivni.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije