Vijesti / Životni stil i hedonizam
Životni stil i hedonizam
FITNESS Studio FitLife: Trening bučicama za aktivaciju mišića cijelog tijela

FITNESS Studio FitLife: Trening bučicama za aktivaciju mišića cijelog tijela

Najpopularniji trening je onaj s bučicama, a kako vi volite bučice odlučila sam se i ovaj tjedan upotrijebiti ih u treningu. Više puta sam pisala o vanjskim opterećenjima treningu koje se isplati kupiti i investirati, pa ako ste čitali moje objave tada znate da je i bučica jedan od tih fantastičnih rekvizita. Naravno, preporučujem one koje možete montirati i sami slagati težinu prema potrebi.

Svaka vježba zahtjeva drugačiju težinu ili dodatak vanjskog opterećenja pa preporučujem da si tako slažete i kombinirate opterećenja prema vlastitim apetitima i potrebi.

Sadržaj se nastavlja...

Upravo se čita

Uz bučice, preporučujem vam i girju, suspenzijsku traku, medicinku, veliku fit loptu, vijaču, gumene trake, prstene i strunjaču ili matt za vježbanje. Ovo je za prosječnog rekreativca sasvim dovoljan popis rekvizita za vježbanje, investicija u njih je isplativa jer su mali pa ih uvijek možete nositi sa sobom, traju vječno, prilagodljivi su i ne zahtijevaju puno prostora kada ih koristite.

Stoga neka vam investicija u njih bude na prvome mjestu, a ona s garderobom tek na kraju dok zaradite, a zarada je jasna, mjesec dana treninga za jednu sportsku majicu ili hlače. Velika je greška odmah kupovati sportsku odjeću i obuću jer vježbati doma kod kuće možete i u pidžami, a girju nemožete samo tako zamijeniti.

Budite uporni i marljivi, rezultati će doći!

Ivana Posavec

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Vezani članci

Reci što misliš!