Vijesti / Varaždinska županija
Varaždinska županija
VIDEO/FOTO Pogledajte eleganciju i ljepotu Svečanog bala Varaždinske županije!
Siniša Sović/Foto agencija Sjever

SVEČANI BAL

VIDEO/FOTO Pogledajte eleganciju i ljepotu Svečanog bala Varaždinske županije!

Domaćini Svečanog bala bili su župan Čačić, posebna savjetnica župana Natalija Martinčević i zamjenici župana Tomislav Paljak i Robert Vugrin.

Čak 400-tinjak uzvanika i gostiju, među kojima i brojni uglednici iz diplomatskog, kulturnog i javnog života, uživali su na Svečanom balu Varaždinske županije u Velikoj koncertnoj dvorani HNK u Varaždinu u petak, 1. veljače.

Svečani bal Varaždinske županije Fotogalerija

Uz domaćine, župana Čačića, posebnu savjetnicu župana Nataliju Martinčević i zamjenike župana Tomislava Paljaka i Roberta Vugrina, na Svečanom balu bili su bivši predsjednik RH Stjepan Mesić, veleposlanici Rusije, Italije, Kazahstana, predstavnici veleposlanstava Ukrajine i Australije, saborski zastupnici, župani, zamjenici župana, gradonačelnici i brojni drugi. Uživale su i poznate osobe iz javnog života, među kojima Tarik Filipović, Lejla Šehović, Ronald Braus i Dinko Bogdanić.

Svečani bal bio je i humanitarnog karaktera, a donacije su se prikupljale za talentirane glazbenike koji završili Glazbenu školu u Varaždinu, a danas se školuju na hrvatskim i europskim akademijama.

Kako je bilo pogledajte u videu!

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno

Reci što misliš!