UOČI VELIKOG POLUFINALA

EDI LACKOVIĆ ‘Moj kum Zlatko Horvat bit će glavni faktor naše reprezentacije u polufinalu’

Zlatkov tata rodom je iz Držimurca, a mama mu vuče korijene iz Svete Marije. Popularni Zlaja je u mlađim danima bio "kuhan” i "pečen” u našem kraju

Je li moguće spojiti nogomet i Europsko prvenstvo u rukometu u jednom članku? Naravno da je moguće, sugovornik Međimurske sportske mreže, Edi Lacković, vrsni je međimurski nogometaš i trener u NŠ Općine Mala Subotica, a njegov polubratić i kum Zlatko Horvat, hrvatski je reprezentativac i jedan od glavnih igrača naše reprezentacije na Europskom prvenstvu u Austriji, Norveškoj i Švedskoj.

Edi je nogomet počeo trenirati s 8 godina, a prvi klub bio mu je Omladinac (DS). Svoj nogometni put u mlađim kategorijama kasnije je brusio u Čakovcu i Međimurju. Prve seniorske utakmice odigrao je za Spartak (MS) u kojem je proveo četiri godine, da bi kasnije igrao za Dinamo (D) i Mladost (Pal.). Nakon sjajnih igara u međimurskim ligama, stigao je poziv od austrijskog niželigaša gdje je Edi u potpunosti zadovoljio, a u Austriji igra već tri godine.

Uz nogomet, prati i rukomet, a ponajviše nastupe Zagreba i hrvatske reprezentacije, upravo zbog svog kuma, Zlatka Horvata.

– Po mom mišljenju, male su nijanse između nas i Norveške, ali dajem malu prednost “Kaubojima” za prolaz u finale. Moj kum Zlajo je među iskusnijima u ekipi, a vjerujem da će sutra biti jedan od bitnijih faktora u ekipi – kazao nam je Edi.

Zlatkov tata rodom je iz Držimurca, a mama mu vuče korijene iz Svete Marije. Zlaja je u mlađim danima bio “kuhan” i “pečen” u našem kraju, a zbog dobrih odnosa unutar rodbine, postao je i kum sugovorniku Međimurske sportske mreže.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije