Vijesti / Sport
Sport
ŽRK ZRINSKI Dva srebra za mlade zrinskice

RUKOMET

ŽRK ZRINSKI Dva srebra za mlade zrinskice

Ove subote ŽRK Zrinski je s ekipom Djevojčice A rođene 2006. i mlađe nastupio na Turniru sv. Nikole održanom u Areni Varaždin u organizaciji ŽRK Koka i osvojio drugo mjesto. Djevojčice B rođene 2008. i mlađe nastupile su na 3. Molve kupu i također osvojile drugo mjesto.

U Varaždinu na turniru sv. Nikole za ŽRK Zrinski nastupile su: Makarova S., Sklepić B.,Vidović H., Novak G., Novak V., Golubić L., Marciuš N., Žuti A., Hanžeković M., Dania K., Lukman L., Janković L.
Rezultati:
Koka - Zrinski (5:8) 11:14
Zrinski - Dugo Selo (11:6) 19:10
Zelina - Zrinski (15:5) 24:13

Čestitamo našim djevojčicama i treneru Radovanu Peteku.
Na 3. Molve Kupu za ŽRK Zrinski nastupile su: Marciuš T., Rubin S., Doležaj M., Varga R., Vrban N., Blagus E., Goričanec K., Novak E., Novak L., Blagus T., Miličević L., Krznar K., Glogovec H., Drvoderić B.
Rezultat:
ŽRK Zrinski - RK Garešnica (9:2) 19:3
ŽRK 1234 Virovitica - ŽRK Zrinski(2:5) 3:14
Polufinale ŽRK Zrinski - ŽRK Ivanić (7:3) 14:3
Finale ŽRK Zrinski - ŽRK Đurđevac (5:6) 9:11

 Na ovom turniru naše igračice Kristina Goričanec proglašena je naiboljim golmanom, Marta Doležaj najbolji strijelac i Rahela Varga najbolja petorka. Čestitamo našim djevojčicama i trenericama Iri Resman i Hani Laptoš.
Odlični rezultati naših djevojčica iz ŽRK Zrinski skoro svakog vikenda pokazatelji su da se u klubu posebna pažnja posvećuje radu s mlađim kategorijama te da uprava kluba budućnost vidi upravo u razvoju vlastitih igračica. Posebne pohvale roditeljima koji su u velikom broju pratili i navijali za svoje djevojčice na oba turnira.

Pročitajte i ovo
Najgledaniji video
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!