NOGOMET

POTEKLE SU SUZE Međimurska lepa puca velikog srca Morena Mikulić

O neobičnom događaju javile su nam nogometašice NŠ Međimurje-Čakovec.

Iz NŠ Međimurje-Čakovec su nam javili što im se dogodilo prilikom povratka iz Rijeke: ‘Ddanas po povratku iz Rijeke nakon utakmice na auto-cesti u Karlovcu na parkiralištu Burger King postali smo radi kratke pauze. Dočekao nas je jako žalostan prizor, mladi vučijak oko četiri mjeseca star ispred vrata skvrčen na minusu se smrzava.

U razgovoru s djelatnicom Burger Kinga gospođom Gogom saznali smo da ga je danas tokom dana njegov vlasnik izbacio iz auta, gospođa nije vidla registracije tako da je prepušten hladnoći ili u najgorem slučaju nalet na auto. Djelatnica ga je zamotala u dekicu.

Ali našoj igračici kadetkinji Moreni Mikulić koja je danas išla na seniorsku utakmicu protiv Rijeke kao podrška je taj mali vučjak oduzeo dah i krenule su suze, iste sekunde je kroz suze rekla on ide sa mnom doma pozvaši tatu Milana Mikulića za odobrenje koji je odmah pristao.

Naša međimurska lepa puca i njen tata pokazali da imaju veliko srce. Vozimo se prema Čakovcu, a i mali vučijak prema svojemu novom toplom domu.’

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije