Vijesti / Sport
Sport
ZAVRŠENA TRKAČKA LIGA RUDAR Nakon osmog kola proglašenje najboljih, evo tko su oni
Marko Kiš

TRKAČKI KLUB RUDAR

ZAVRŠENA TRKAČKA LIGA RUDAR Nakon osmog kola proglašenje najboljih, evo tko su oni

Na Ligu su posebno ponosni organizatori predvođeni predsjednicom Martinom Bezek. Od ožujka do kraja studenog istrčano je osam kola na dionicama od 3,1 i 8 km

Trkački klub Rudar Mursko Središće uspješno je završio svoju prvu ligu imena Rudar.

- Prije nekih 10 mjeseci krenuli su puni entuzijazma u pokretanje prve lige imena Rudar koja je na njihovo zadovoljstvo okupila veliki broj zaljubljenika u trčanje. U svakom kolu bio je veliki odaziv trkača što im je ulijevalo snagu za dalje - kaže predsjednica Martina Bezek i dodaje: - Sada, nakon istrčanih svih osam kola, na završetku lige htjeli bismo se zahvaliti svim sponzorima koji su svojim donacijama omogućili da se liga održi. Isto tako, zahvalili bismo i svim volonterima koji su nesebično pomagali kroz svih osam kola lige - rekla je.Pobrojila je i sponzore, to su bili: Grad M. Središće, Međimurska županija, Sobočan interijeri, Iaf M. Središće, Alpro Šardi Selnica, Pekara Panis M. Središće, Općina Selnica, Dom za starije i nemoćne osobe „Japa“, Dom za starije i nemoćne osobe „Ščavnićar“, Woolf M. Središće, Autopraona Mustang, City Peklenica, Fortuna Agro Peklenica – Slavko Derk, OPG Hažić, Lovačko društvo „Zec“ M. Središće, Optika Briljant Čakovec, Zlatarnica Posavec Bruno M. Središće, Ilija Vabec, NK  „Hajduk“ Štrukovec, Vinarija „Tomašić“, Toplice Sv. Martin, Gradski bazeni „Marija Ružić“ Čakovec, Masažni studio „Avelana“ te Frizerski salon „Nino“.

Rekorderi staze na 3,1 km su kod žena Ana Dobša s vremenom od 12,05 minuta, a kod muškaraca Lovro Žbulj s vremenom od 10,57 minuta. Na 8 km kod žena je rekorderka Martina Bezek s 33,30 i Mladen Ignac s 28,50 minuta.

Upriličena je, uz prigodni domjenak, podjela odličja najboljima. Svi su sudionici rekli kako je TK Rudar prvi ispit položio s odličnom ocjenom. Više fotografija pronađite na klupskoj Facebook stranici.Rezultati:

ŽENE - ukupno 36 natjecateljki - dionica 3,1 km

1. Anja Jambrešić, 2. Petra Kržina,3. Martina Jankulija, 4. Sandra Kovač i 5. Katarina Kocijan

MUŠKI - ukupno 34 natjecatelja - dionica 3,1 km

1. Ilija Vabec, 2. Tomica Dodlek, 3. Mario Sever, 4. Neven Horvat i 5. Damir Šimunić

ŽENE - ukupno 16 natjecateljki - dionica 8 km

1. Nada Siladi, 2. Alenka Horvat, 3. Iris Jambrešić, 4. Mia Furdi i 5. Božena Horvat

MUŠKI - ukupno 33 natjecatelja - dionica 8 km

1. Mladen Ignac, 2. Davor Petek, 3. Dragutin Lepen, 4. Ivan Plačko i 5. Dejan Kržina

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!