DOČEK U MEĐIMURJU

NAŠA MARTINA BEZEK SE VRATILA DOMA Hrvatska reprezentativka istrčala 195 kilometara u 24 sata!

Hrvatska reprezentativka i ultramaratonka Martina Bezek jučer(ponedjeljak) se je vratila iz Francuskog Albia gdje je sudjelovala na 13. svjetskom prvenstvu u hodanju na 24 sata

Martina je bila u društvu hrabrih lavica, njezinih kolegica ultramaratonki koje su prema neslužbenim podacima zbirno osvojile osmo mjesto u svijetu. Doprinos Martine u tom zbiru je njezinih istrčanih 195 kilometara.

– Hvala vam dragi prijatelji na prekrasnom dočeku… onih istrčanih 195 km me nije toliko razveselilo kao vaš doček…od srca vam hvala!

 A taj doček je bio jučer oko 19,30 sati kada se sa suprugom vratila iz zagrebačke zračne luke u njihov dom. Rekla je kako iznenađenju i oduševljenju nije bilo kraja. Dočekali su je prijatelji i suradnici iz Trkačkog kluba Rudar Mursko Središća, kojem je Martina predsjednica.

Vremena za slavlje nije bilo jer je Martina već danas ujutro morala na zahtjevan posao u Zavod za hitnu medicinu MŽ gdje radi u Prijavno-dojavnoj jedinici. Pa ako je danas sretnete na njezinom radnom mjestu, slobodno joj stisnite desnicu kako su to zacijelo učinili danas njezini kolege na poslu. Stisak desnice toj heroini možda će vas osnažiti u potrazi za zdravljem.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije