OSTAO ODUŠEVLJEN

ROBERT KNJAZ POSJETIO ROMSKI KLUB NK PARAG ‘Za istu ekipu igraju i djed i unuk’

Nakon prošlosezonskog posjeta kultnom Anfieldu, Santiago Bernabeu i ostalim europskim stadionima te nakon što je na egzibicije natjerao Lovrena, Modrića, Mandžukića, Vrsaljka, Dalića i mnoge druge, osebujni, provokativni, jedinstveni Robert Knjaz predstavlja nove nogometne ikone, klubove i gradove koji dišu za najvažniju sporednu stvar na svijetu

Robert Knjaz poznat je po svojim humorističnim, poučnim i ozbiljnim  televizijskim serijalima za koje je dobio mnoge nagrade. Nema tko se ne razveseli kada čuje da popularni Knjaz priprema nešto novo jer je brojnim svojim projektima do sada publiku doslovce “zalijepio” za televizor, piše jutarnji.hr

Uz redovno praćenje utakmica Lige Prvaka, Knjaz je pronašao prave nogometne bisere i otkrio kakav se nogomet igra u niže ligaškim klubovima u Hrvatskoj. Tako je proteklih tjedana za potrebe snimanja svoje specijalne rubrike “Domaće nešpricano” posjetio najpopularniji romski klub NK Parag, a  najbolje se, kaže, proveo na utakmici nogometnog kluba Vatrogasci u Kobilićima, gdje je ujedno pojeo i najbolju kotlovinu u svom životu. 

-Uz praćenje utakmica Lige Prvaka te intervjue s nogometnim legendama današnjice, odlučili smo prikazati onu drugu stranu nogometa. Mjesta gdje novac nije iskvario ljude i gdje se nogomet igra zbog igre i ljubavi prema sportu. Domaće nešpricano naziv je serijala kroz koji pratimo hrvatske nižerazredne lige i originalne klubove koji su po nečem posebni – najavio je Knjaz novi koncept emisije “Knjazove priče”.

Nogomet je postao najpopularniji sport današnjice, ali ona prava ljubav prema sportu i navijači čije pjesme ispunjavaju srce toplinom su upravo klubovi nižerazrednih liga čije utakmice svaki pravi nogometni fanatik treba bar jednom pogledati.

Jedan od svakako najposebnijih klubova koji je Knjaz tijekom snimanja posjetio je i NK Parag iz Međimurja čiji su ga članovi s oduševljenjem dočekali.

– Romski klub iz Međimurja, NK Parag, nismo mogli snimati na domaćem terenu- jer ga nemaju. Ti ljudi toliko vole nogomet da su oformili klub na terenu koji je zapravo trenerovo dvorište. U toj momčadi je svatko svakome rod, za istu ekipu igraju i djed i unuk,  a njihov glavni igrač i mecena kluba Vjeran Balog bavi se skupljanjem starog željeza i od tog financira klub -opisuje Knjaz svoje iskustvo pri posjetu romskom klubu.

U jednoj od epizoda Knjazovih priča koje se danas kreću emitirati na Planet Sportu, Robert Knjaz posjetio je i NK Dravu gdje danas igra nogometna legenda Veldin Karić.

-Ovo mi je bio totalni highlight serijala kojeg sam snimao. U NK Dravi cijeli dan sam proveo s Veldinom Karićem koji i dan danas aktivno igra i zabija u svojoj 46.-oj godini života! No ono što će sve fanove posebno zanimati je frizura- koja je i dalje postojana! – Kroz smijeh prepričava Robert Knjaz, javlja jutarnji.hr

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije