Vijesti / Sport
Sport
VIDEO I FOTO Jubilarni 30. kros: Pod zidinama starog čakovečkog grada trčalo 985 učenica i učenika

ATLETIKA

VIDEO I FOTO Jubilarni 30. kros: Pod zidinama starog čakovečkog grada trčalo 985 učenica i učenika

Pehar za najuspješniju osnovnu školu ovaj put je zasluženo osvojila I. OŠ iz Čakovca jer su njezini učenici kući ponijeli 4 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane medalje.

U subotu 19. listopada održan je Jesenski kros za 2019. godinu, a budući da se krosevi u parku održavaju neprekidno od 2005. godine svakog proljeća i jeseni, ovo je bio jubilarni trideseti kros sa startom i ciljem pod zidinama Starog čakovečkog grada.

Čakovec, kros Fotogalerija

Ove jeseni na krosu je sudjelovalo 985 učenika i učenica osnovnih i srednjih škola Međimurja te polaznika vrtića, koji su u odličnim vremenskim uvjetima trčali travnatim površinama čakovečkog parka. Pehar za najuspješniju osnovnu školu ovaj put je zasluženo osvojila I OŠ iz Čakovca jer su njezini učenici kući ponijeli čak 4 zlatne, 2 srebrne i 3 brončane medalje.

>>> Rezultati

Natjecanje su trideseti put uspješno organizirali članovi Atletskog kluba Međimurje iz Čakovca uz pomoć sudaca Zbora atletskih sudaca Međimurja. Grad Čakovec i Međimurska županija i ovaj put su bili pokrovitelji utrke a tradicionalni sponzor Jesenskog krosa četrnaestu je godinu zaredom PBZ poslovnica Čakovec.

Pročitajte i ovo
Najgledanija galerija
Izdvojeno
Category: 5947

Reci što misliš!