NOGOMET

2. HNL Međimurje i Croatia Zmijavci bez golova

U 10. kolu 2. HNL na stadionu Mladosti u Čakovcu u noćnom su suretu Međimurje i Croatia Zmijavci odigrali 0:0.

Nakon prvenstvene stanke zbog dvaju reprezentativnih susreta nogometaši Međimurja su u 10. kolu 2. HNL ugostili Croatiu Zmijavci, mjesta nedaleko od Imotskog. Iako su gosti bolji na tablici nadali smo se domaćoj pobjedi, no ona je izostala.

Čakovčani su krenuli daleko agilnije u susret i u prvih desetak minuta nekoliko puta zaprijetili. Najveća prigoda bila je već u 3. minuti kad je nakon ubačaja s desne strane kada je pucao Ivančić glavom. U 14. minuti nakoj kornera u velikoj gužvi bilo je nekoliko udaraca prema golu, ali bilo je pregusto da bi lopta dola do mreže.

U 21. minuti dobro puca Ikić, ali lopta prolazi pored stative. U 24. minuti novi čakovečki pokušaj, ali lopta odlazi preko gola. Nakon toga petnaestak minuta smiraj utakmice pa na scenu u dvije minute stupaju gosti. U 40. minuti velika gostujuća prigoda, ali lopta srećom odlazi pokraj stative. U 42. minuti još veća prilika kada Šuto sam izlazi pred gol, ali Koprić odlično reagira i brani.

U drugom dijelu malo prigoda i opasnih situacija. Čakovčani su bili bliže pobjedi. U 60. minuti nakon ubačaja sa strane Hranilović loptu glavom šalje u prečku i domaćini šire ruke tražeći gol, ali glavna sutkinja Bolić nije se oglasila. Pri kraju susreta još velika prigoda Šimičića, već je i golman izašao daleko od svojih vrata, naš igrač dobro prizemno puca, ali već su se vratili obrambeni gostujui igrači koji nisu dali lopti da uđe u gol.

Na kraju susret je završio bez golova. Kod domaćina je nedostajalo više pritiska, trke, borbenosti i žara za nešto više, pokušavali su i trudili su se, ali nije bilo dovoljno za više od tek jednog domaćeg boda. Iako su gosti bolji na tablici prema prikazanome dojma smo da su bodovi vrlo lako mogli ostati u Čakovcu.

Susret je pratilo oko 400 gledatelja, a da ovog puta imamo navijačku atmosferu pobrinuli su se veterani gostujućeg kluba svojim pjevanjem i navijanjem. Jest da su u posljednjoj minuti navijali ‘Pet komada to je naša nada’, ali dobro, vjerujemo da su zadovoljni i bodom. U 10 kola Međimurje je osvojilo 10 bodova i nije daleko od začelja i nadamo se da će u budućem periodu biti i pobjeda jer sakupljanje bod po bod neće osigurati mirno prvenstvo.

U idućem 11. kolu u petak u 15:00 sati Međimurje gostuje kod Dubrave Tim Kabla. Oni u subotu gostuju kod Solina i trenutno imaju bod manje od Međimurja.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije