BRILJIRALI!

ČETVRTA TITULA TK ‘Dubravčan’ osvojio naslov prvaka na Momčadskom prvenstvu Međimurja

Nedavno su prigodno proslavili naslov na njihovoj Krbulji.

TK ‘Dubravčan’ sudjelovao je i ove godine u Momčadskom prvenstvu Međimurja u tenisu za veterane koje je organizirao teniski savez Međimurja i osvojili su naslov prvaka.

To je već njihova četvrta titula, a osvojili su je: Stanislav Žinić, Kristijan Krušelj, Miljenko Novak, Davor Vurušić, Boris Pongrac, Boris Kuharić, Ivica Pongrac, Ivica Pokos, Miroslav Pogorelec, Željko Dolenec, Saša Friščić i Anđelko Lisjak.

Nedavno su prigodno proslavili naslov i priredili na njihovoj Krbulji malo slavlje. Bilo je svega, slikanje s peharom, janjac (kojeg je donirao Mikulan Mladen) nezaobilazni Marko s njegovim ribicama, čak se igrao i tenis.

Uglavnom bilo je veselo kako se i priliči proslavi osvajanja prvog mjesta. U klubu upućuju čestitke svim igračima na htijenju i zalaganju, jer nije uvijek bilo lako uskladiti poslovne obaveze sa terminom igranja.

Atmosfera na mečevima je uvijek bila poticajna, bodrilo se jedan drugog i zajedno radovalo u pobjedi. Posebno treba istaknuti Stanislava Žinića koji je glavni motor ekipe, koji je okupio tu ekipu smišljao taktiku i bio glavni strateg u pobjedi.

– Velika zahvala i svim sponzorima koji nam uskaču u pomoć bilo materijalno ili financijski. Veliko hvala i svim navijačima koji nas uvijek bodre na našoj Krbulji – poručuju iz kluba.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije