NOGOMET

USPJEŠNI TREĆELIGAŠI Trice Rudara i Poleta (SMnM) za tri boda

Uspješna je bila trećeligaška subota naših sastava iz Murskog Središća i Svetog Martina na Muri.

U Murskom Središću je Rudar uz dosta muke pobijedio Papuk 3:2. Golom Zadravca poveo je Rudar, no do poluvremena je 1:1. U nastavku su gosti preokrenuli na 1:2, no uporni domaćin golovima Pintarića i Mesarića preokreće rezultat za konačnih 3:2.

                      Gostujući uspjeh Poleta (SMnM)

U Ludbregu poraz Podravine od Poleta (SMnM) 1:3. U 4. minuti poveli su poletovci golom Krištofića. Nakon pola sata gol domaćina za 1:1 i to je rezultat poluvremena. U samoj završnici susreta golovima Brezovca u 83. minuti iz kaznenog udarca i u 90. minuti pobjeda naše ekipe 1:3.

3. HNL sjever: subota Rudar – Papuk 3:2, Podravina – Polet (SMnM) 1:3.

4. liga: Nedelišću i Dinamu (P) međimurski ogledi, Mladost Komet poražena kod kuće

U Palovcu je Dinamo pobijedio Omladinac (NSR) 2:1. Poluvrijeme je bilo 1:0. U nastavku domaćin ima 2:0 pa gosti smanjuju na konačnih 2:1.

Mladost Komet je poražen kod kuće od Jalžabeta 0:1 golom koji je pao nakon kornera u 10. minuti. Imala je naša ekipa u nastavku susreta nadmoć, ali očito jalovu, gosti su se branili i igrali s jednom špicom i uspjeli odnijeti sva tri boda.

                Mladost Komet je kiksala kod kuće

Nedelišće je porazilo Slogu iz Čakovca 5:2. Poluvrijeme je bilo 1:1.

4. liga: subota Dinamo (Palovec) – Omladinac (NSR) 2:1, Mladost Komet – Jalžabet 0:1, Nedelišće – Sloga (Čakovec) 5:2, nedjelja u 15:00 sati Mladost (Sveta Marija) – Nedeljanec, Dinamo (Domašinec) – Dubravka Zagorac, Međimurec – Bednja

1. ŽNL: Petarda Centrometala

U Macincu je Centrometal pobijedio Hodošan 5:1. Poluvrijeme je bilo 2:1, a u nastavku još tri gola domaćina za sigurna tri boda.

                   Polet je bio uspješan domaćin u Pribislavcu

U Pribislavcu pobjeda Poleta na Slogom iz Štrigove 2:1. Domaćin je poveo, gost poravnao i poluvrijeme je 1:1. U drugom dijelu rođendanski eurogol Palfija za pobjedu domaćina.

1. ŽNL: subota Centrometal – Hodošan 5:1, Polet (P) – Sloga (Š) 2:1, nedjelja u 15:30 sati Kraljevčan 38 – Bratstvo (J) u Palinovcu, Jedinstvo (GM) – Naprijed, Trnovec – BSK, Dubravčan – Trnava, Galeb – Podturen, Graničar (K) – Spartak.

2. ŽNL – skupina A: Svakome po gol i bod u Čakovcu

Međimurje-Čakovec i Omladinac (DS) odigrali su 1:1. Gosti su poveli, domaćin izjednačio do kraja prvog dijela, a kako u nastavku gola nije bilo svakome po gol i bod.

2. ŽNL – skupina A: subota Međimurje-Čakovec – Omladinac (DS) 1:1, nedjelja u 15:30 sati Borac PMP – Jadran, Budućnost (P) – Draškovec-Geothermae, Mladost (I) – Radnički, Mladost (D) – ČSK, Bratstvo (P) – Croatia, Drava (DM) – Vidovčan.
Borac (DH) je slobodan.

2. ŽNL – skupina B: Tri domaće uvjerljive pobjede

Donji Koncovčak je bio bolji od Bratstva (SV) 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0 s dva efekta gola domaćina, jedan škaricama, a drugi s više od 25 metara u rašlje.

U Peklenici su Plavi pobijedili Zasadbreg 4:1. Poluvrijeme je bilo 2:0 za domaćine.

U golijadi u Slakovcu pobjeda Sloboda protiv Omladinca (M) 6:2. Poluvrijeme je bilo 3:0.

2. ŽNL – skupina B: subota Donji Koncovčak – Bratstvo (SV) 4:1, Plavi (Pek.) – Zasadbreg 77 4:1, Sloboda (S) – Omladinac (M) 6:2, nedjelja u 15:30 sati Sokol – Sloboda (M), Venera PMP – Vučetinec, Budućnost (M) – Mali Mihaljevec, Mura – Hajduk (B), Pobjeda – Hajduk (Š). Strahoninec je slobodan.

3. ŽNL: Napretku domaća pobjeda, gosti ljuti na suca

U Gornjem Kraljevcu Napredak je bio bolji od Graničara (N) 2:1. Prvi dio završio je bez golova. Gostujući predstavnik bio je jako ljut na suca rekavši nam da je imao svoj šou na ovoj utakmici.

3. ŽNL: subota Napredak – Graničar (N) 2:1, nedjelja u 15:30 sati Torpedo – Dinamo (Ž), Otok – Drava (K), Parag – Mladost (S) u Selnici, Jedinstvo (NSnD) – Dubrava.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije