STOLNI TENIS

SVETI JURAJ NA BREGU Siniša Mesarić pobjednik najbrojnije kategorije veterana

Odigravanjem 2. Otvorenoga prvenstva Općine Sveti Juraj na Bregu ovaj je turnir postao tradicionalan.

Na žalost, nastupom tek 30 igrača i 2 igračice i nije bio baš masovan pa time oni koji se nisu prijavili nisu dali obol vrijednim organizatorima. Oni koji su igrali došli su iz Koprivnice, Zagreba, Ljutomera iz susjedne Slovenije te međimurskih klubova i svi su se lijepo zabavili, a oni najbolji osvojili i pokale i medalje.

Najbrojnija je s 20 igrača i 2 igračice bila kategorija veterana u kojoj je najuspješniji bio ‘lovac’ Siniša Mesarić iz STK Nedelišća ispred predsjednika kluba organizatora Damira Ivanuše, iza kojih su treće mjesto podijelili Darko Fijavž iz Ljutomera i Vinko Legin iz Kos-Kotoribe, dok je za prvo mjesto utješno medalju osvojio drugi Kotoripčan Stanislav Sović.
Među 8 seniora najbolji je bio Dario Grd, Varaždinac koji brani boje Goričana, bolji u finalu od Nenada Perka iz STK Lopatinca, iza kojih su treće mjesto podijelili njegovi klupski kolege Dejan Ivanuša i Karlo Šoltić, a utješno najbolji bio Marko Pergar iz Zasadbrega.

Za kategoriju igračica prijavile su se samo članice Mihovljana Đurđica Zver i Gordana Antončić, u čijemu međusobnom nadmetanju je ovoga puta uspješnija bila Zver.

Odigrana je i igra parova čiji su pobjednici bili Koprivničani Dražen Matoničkin i Georges Sabolović, pobjednici u finalu nad Kotoripčanima Leginom i Sovićem, a treće mjesto su podijelili Odorčić i Šestan iz Zagreba te Fijavž i Sklizović iz Ljutomera. Turnir je otvorio načelnik Općine pod čijim je pokroviteljstvom odigran, Anđelko Nagrajsalović, a  uspješno su ga vodili Rajko Bel i Mladen Trbuhović.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije