NOGOMET

1. HNL ŽENE Katarina Zrinska dočekuje Osijek

Nakon kratkog prvenstvenog predaha zbog nastupa ženske nogometne reprezentacije nogometašice ŽNK Katarina Zrinski u nedjelju nastavljaju borbu za prvoligaška bodove.

Na stadionu NK Omladinac u Novom Selu Rok odmjerit će snagu protiv ŽNK Osijek. Do bodova će biti jako teško stići jer na suprotnoj strani stajat će najtrofejniji klub Hrvatske, a radi se o klubu koji zadnjih10-ak godina nastupa u Ligi prvaka za žene i koji je u svojoj povijesti prve ženske nogometne lige zabilježio tek par poraza.

U ŽNK Katarina Zrinski ističu ponos što već šestu godinu za redom imaju priliku ugostiti takvu ekipu i što imaju privilegiju družiti se i nadmetati s takvim klubom i s brojnim reprezentativkama iz njihovih redova. Utakmica počinje u 15.30 sati i iz kluba pozivaju gledatelje da dođu i uživaju u nogometnim majstorijama domaćih i gostujućih igračica.

Protekli vikend nije bilo predaha za pionirke i kadetkinje našeg prvoligaša. Kadetkinje su gostovale u Zagrebu protiv ŽNK Odra gdje su po vodstvom trenera Nevena Kreslina ostavile odličan dojam, ali su na kraju nesretno i minimalno poražene 2:3.

Pionirke nastavljaju sa dobrim igrama, u Đurđevcu protiv tamošnje ekipe ŽNK Graničar, pod vodstvom trenera Dragutina Naranđe, pružile su izvrsnu partiju i upisale nova tri boda i sada su na odličnom trećem mjestu prvenstvene ljestvice. U vikendu koji je pred nama, pionirke su slobodne, dok će kadetkinje u subotu u 11 sati odmjeriti snagu protiv ŽNK Gorica.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije