NOVI USPJEH

ODNIJELI TITULU NAJBOLJEG KLUBA Biciklisti Mure avanture najbolji na Braču!

Pojedinačno su osvojili dvije zlatne, tri srebrne i četiri brončane medalje

Utrkom u Bolu na Braču, koja je održana u subotu, 5. listopada završio je XCO kup Hrvatske. Na utrci su sudjelovali i biciklisti Mure avanture iz Svetog Martina na Muri, te kao i na dosadašnjim utrkama odnijeli titulu najboljeg kluba. Pojedinačno su osvojili dvije zlatne (Stjepan Hunjak i Marko Žnidarić), tri srebrne (Ana Hunjak, Ida Trstenjak i Mihael Krobot) i četiri brončane medalje (Leon Prenar, Božidar Mavrin, Matija Trstenjak, Patrik Antolašić).

Kao što smo rekli, ovom je utrkom završio XCO (Cross country olimpic) kup Hrvatske. Tijekom sezone utrke kupa održale su se u Premanturi kod Pule, Vodicama, Samoboru, Otoku kod Sinja i Metkoviću. Mura avantura je na svim utrkama marljivo sakupljala bodove te su na kraju sakupili 1512 bodova što je bilo dovoljno za osvajanje naslova klubskog pobjednika. Drugo mjesto u kupu zauzeo je BBK “Orlov krug” iz Vodica, a treće BK “Montes” iz Zagreba.

Podsjetimo da su biciklisti Mure avanture osvojili prvo mjesto i u XCM (Cross country maraton) kupu Hrvatske, te su time postali najbolji MTB klub u hrvatskoj.

U Muri avanturi ističu da je ovo rezultat dugogodišnjeg rada i zalaganja svih natjecatelja, ali i uprave kluba. Želja kluba je da u njihovim redovima i nadalje stasaju sjajni biciklisti, te pozivaju svu djecu zainteresiranu za bavljenje biciklističkim sportom da se upišu u klub i uključe u rad kluba. Treninzi se održavaju dva do tri puta tjedno pod vodstvom stručnog trenera u sportskoj dvorani u Toplicama Sveti Martin i vanjskim terenima. Sve informacije u vezi upisa djece u klub i treninga možete dobiti od predsjednika kluba Željka Roba na tel. 091-526-0819.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije