MEĐIMURSKA LIGA

PIŠTOLJ-REVOLVER Najbolji SD Mihovil i Vedran Biševac

U subotu na streljani EKOM-a u Čakovcu u organizaciji Streljačkog društva Mihovil iz Čakovca održalo se IV. završno kolo Međimurske lige pištolja i revolvera velikog kalibra.

Po prvi put je takvo streljačko natjecanje u kategoriji oružja velikog kalibra održano u ovom dijelu Hrvatske. Natjecanje se sastojalo od četiri kola koja su strijelci pucali po jedno kolo u svibnju, kolovozu, rujnu i listopadu. Natjecalo se 29 natjecatelja iz tri naša domaća kluba – SD Mihovil, SK Alzas i SK Sloboda.

U ekipnoj konkurenciji prvo mjesto osvojila je ekipa SD Mihovil s ostvarenim maksimalnim brojem bodova, drugo mjesto osvojila je ekipa SK Alzas Čakovec, dok je treće mjesto osvojila ekipa SK Sloboda Mihovljan.

U pojedinačnoj konkurenciji poredak prva tri mjesta bio je neizvjestan do posljednjeg kola gdje se odlučivalo o ukupnom poretku. Prvo mjesto osvojio je Vedran Biševac, drugo mjesto Zoran Horvat, a treći je bio Antun Ladić, svi članovi SD Mihovil.

Ovakav sustav natjecanja osmišljen je radi kontinuiranog treninga za strijelce naše županije koji se natječu na streljačkim natjecanjima u organizaciji Hrvatskog streljačkog saveza te je jako dobro prihvaćen od sudionika. Ovo natjecanje još jednom potvrđuje da su članovi SD Mihovil aktivni na promicanju i prezentaciji streljačkih disciplina što je vidljivo iz rezultata.

SD Mihovil najavljuje organizaciju ovakvog natjecanja i iduće godine s još kvalitetnijem programom. Posljednje kolo odvija se kao posljednje natjecanje u streljačkoj godini koja počinje i završava u rujnu pa je ovo bila prilika da strijelci iz naše županije obilježe kraj sezone prigodnim domjenkom i druženjem na kojem se analiziraju rezultati u protekloj sezoni te se pripremaju za narednu sezonu.

Imate zanimljivu priču, fotografiju ili video?
Pošaljite nam na mail info@emedjimurje.hr ili putem forme Pošalji vijest
Komentari
Najnovije